facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Juristakuten.nu

Juristakuten.nu

About

Juristakuten är en allmän juridisk byrå som vänder sig till privatpersoner, organisationer och mindre företag. Samtliga juridiska spörsmål behandlas. Vi har drivit och vunnit mål i Högsta domstolen (NJA 2006 s. 120).



"Juridisk hjälp till ett rimligt pris!Är du i akut ekonomisk eller juridisk knipa?Har du startat ett företag utan att ha koll på de juridiska och ekonomiska delarna? Vi på Juristakuten har arbetat aktivt med juridik och affärsekonomi i över 20 år och vårt mål har alltid varit att erbjuda högkvalitativ hjälp till ett rimligt pris. Vi har bland annat drivit och vunnit mål i Högsta domstolen NJA 2006 s. 120. Vi erbjuder skräddarsydda abonnemang till dig som behöver olika sorters rådgivning eller hjälp. Vi ger expertis i enskilda fall men kan även leda processer i domstol, eller ge hjälp till ett lägre pris om du har ett företag som behöver kontinuerlig rådgivning utan att behöva anställa en jurist. Det finns även fasta priser till dig som"
Address: Blomstergatan 5, 41104 Göteborg
Phone: +46769456222
City: Gothenburg
Zip Code: 41104


Similar places near
GotaJuristerna KB GotaJuristerna KB 3 km GotaJuristerna KB är en ung men kompetent juristbyrå som har civilrätt, med inriktnin...
Treschow & Partner Treschow & Partner 3 km Hos oss får du ett snabbt, personligt och professionellt bemötande samt rådgivning nä...
Reviews
Jag tackar för all hjälp. Det har tagit lite tid men varit värt att vänta. Jätte proffsigt och trevligt bemötande. Marie Jarekull
Jag är mycket nöjd med Michel Avides arbete.. Snabb , pricksäker och professionell. Tidseffektiv i förståelse av ditt case och bemöter motparten med pricksäckra träffar beträffande din kamp för upprättelse och ekonomisk kompensation när arbetsgivaren brustit i sina legala skyldigheter gentemot klienten. Mycket skarp rådgivare rekommenderar starkt.
Tack för snabbt svar och jag är jätte nöjd med hur ni jobbar! All the best
Mycket nöjd för all den hjälp jag har fått, juristerna är trevliga och professionella. Det är sällan man träffar jurister som man kan prata öppet med och inte behöver vara rädd för det man vill säga. Jag fick alltid snabb återkoppling och bra svar på mina frågor. Jag kan rekommendera Juristakuten till andra som söker jurister med hjärtat på rätt sida.
De bara la på luren i örat på mig, fyfan va otrevligt
Ringde idag angående juridisk hjälp med boende och fick ypperligt med hjälp av juristakuten. Tacksam för eran hjälp. Rekommenderar deras kunskap samt hjälpsamhet starkt.
Jättenöjd med all den hjälp jag har fått av er, ni är supertrevliga och engagerade, kan tänka mig anlita er igen ifall jag hamnar i kläm och rekommenderar er gärna till andra. Lycka till med ert arbete
Juristakuten hjälpte mig med att häva ett avtal om köp av en bostadsrätt. Deras jurist skrev en mycket genomarbetad skrivelse till en acceptabel kostnad, vilket gav önskvärt resultat.
Med ett kort samtal fick jag genast hjälp. Uppskattar hur smidigt det gick
Mycket bra juridisk rådgivning. Är väldigt nöjd med den support jag fick.
Comment on this business

to add Juristakuten.nu map to your website;