facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jussiycake

Jussiycake

About

Här kan du skrädda sy din beställning. Jag bakar helt efter era önskemål, Gluten & laktosfritt.
Allt från, bakelser, tårtor, smörgåstårtor, fredagsfika , bröllop, dop,minnesstunder, dessertbord mm mm.



"Jussiycake är ett café/fik och konditori med fika för alla! Här kan du avnjuta färgglada bakverk, färska drycker så som kaffe latte, espresso m.m. Vi bakar alla våra bakverk från grunden. Välkommen in på en fika!"
Address: Grönhult Jonsboda 2, 54391 Tibro
Phone: 076-3477187
City: Tibro
Zip Code: 54391


Similar places near
Rättaregården Flottebo Rättaregården Flottebo 5 km Nu har vi tagit ytterligare ett steg i vår produktion på Rättaregården Flottebo . Fr...
Reviews
Ett mysigt café med massor av valmöjligheter. Mycket glutenfritt, laktosfritt men hör och häpna mycket veganskt. Här kan man även beställa tårtor bakelser och festfat med precis vad du vill och vilka smaker du än vill. Det finns inga gränser
Stor och god räksmörgås! Prisvärt dessutom.
Jättepositiv upplevelse!!! Glutenhyllan dignade av olika sorters bakverk och kakor! Min bakelse va superläcker och personalen väldigt trevlig. Gjorde Tibro för oss
Vilket bra bemötande! Mycket trevligt och hög kundservice för att lösa min s-tårta. Fantastiskt god!
Vi fick bra hjälp. Finns massa glutenftia alternativ. Det glutenfria brödet va otroligt gott. Vi tog frukost buffén, lagom mycket att välja på och fräsch mat.
Jättemysigt ställe, med mycket gott att välja mellan att äta och fika! Trevlig personal med bästa servicen och trevligt bemötande!
Mysigt fik, goa kakor och kaffe mycket glutenfritt Mat: 5/5
Besökt detta café vid flertalet tillfällen för en fika. Fiket är beläget vid torget i Tibro centrum. Gott kaffe, enstaående bakverk och serviceminded personal. Blev även informerad vid besöket att det även går att beställa tårtor etc. Proffsigt!
Ingen aning åkte förbi och såg inte ens vart det var men det var bra att åka lite. Men det är säkert bra fika där
Väldigt mysigt ställe beläget i ett gammalt rött trähus med vita knutar mitt i tibro! Vi åt soppa till lunch, mycket god!
Comment on this business

to add Jussiycake map to your website;