facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jysk Fagersta

"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Fagersta
City: Fagersta



related searches: jysk öppettider, jysk rea, jysk göteborg, jysk uppsala, jysk stockholm, jysk eskilstuna, jysk malmö, jysk backaplan
Reviews
Älskar Jysk och butiken i Fagersta är såå bra… Trevlig personal och det finns alltid nyheter. Skulle kunna bara gå och titta varje dag meeen då blir det alltid dyrt.. Ska man in på Jysk välj Fagersta!!
Trevlig och hjälpsam personal
Helt suverän service när vår paviljong behövde reservdelar. Hjälpsam personal och ett glatt bemötande. Toppenbetyg från nöjda kunder.
Avesta har ointresserad personal, åkte till Fagersta istället och handlade för där var personalen intresserade av att sälja.
Bra affär personal såg att jag irrade runt det kom en kille direkt och visade mig rätt
Trevlig och kunnig personal! Alltid otroligt professionellt bemötande när man kommer till Jysk Fagersta!
Det finns mycket bra saker och täcken kuddar tillbehör mm. Det finns även möbler som skrivbord och stolar som hör hemma på sänkmossen.
Superbra...personalen står och pratar vid kassan o bryr sej inte att man är där.
När vi var osams om hur varmt vi ska ha i sovrummet så fixade Jysk det.
Trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Jysk Fagersta map to your website;