facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jysk

Address: Företagsvägen 36, 227 61 Lund
Phone: +46770457457
City: Lund
Zip Code: 227 61


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Jysk Deutsch, Dänisches Bettenlager, JYSK Prospekt, JYSK Öffnungszeiten, JYSK online, JYSK Matratzen, JYSK bedeutung, JYSK sale
Similar places near
JYSK Sverige JYSK Sverige 0 meter Lite för många där idag men utbudet av utemöbler har kommit. Upplever dock att affäre...
Miljögården Miljögården 152 meter Miljögården är en mycket trevlig "om jag var rik"-butik. Priserna är absurt...
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 363 meter Snyggt och fräscht. Bra utbud och blandade stilar. Minus för läng väntetid på att få ...
Reviews
Minusbetyg. Fruktansvärt otrevlig och förvirrad personal. De beställde hem säng och soffa till mig men efter upphämtning och uppackning var det fel saker. Detta skedde 4ggr för samma beställning!
Dåligt med personal, så det tar lång tid om man har en fråga eller behöver hjälp med något. Annars som alla andra Jysk man varit på.
Uppmärksam, tillgänglig och tillmötesgående personal.
Jag har hoppat och förstört en av sängarnas fjädrar
Jysk har ett brett utbud av sängar, madrasser och sängkläder. Dessutom finns det mindre möbler som enklare skrivbord, skrivbordsstolar, bokhyllor o. dyl. Kvaliteten är bra satt i relation till de förhållandevis låga priserna. Personalen är hjälpsam och vänlig. Den som köper större och skrymmande saker kan låna ett släp.
Fast jag reserverar i butiken finns inte varorna där. Killen som va där borde inte jobba med kunder
Vi skulle köpa premiumsäng pga. ryggbesvär men fick helt olika information vid våra två besök. Första personen kunde exempelvis ordna 210cm sängar, rekommenderade oss kontinental och sa att sängar med förvaring var dåligt för komforten. Andra personen sa precis tvärtemot. Vi kände oss förvirrade och valde istället att köpa en premium bäddmadrass till nuvarande säng av en person som inte kunde något om madrassen. Senare blev denna madrass även nedsatt på rea men Jysk vägrar uppfylla prisgarantin, har försökt vid två tillfällen. Rekommenderar alla som söker säng att besöka en riktig sängaffär istället och Jysk att ta större ansvar i sin roll inom sängrådgivning.
Att få vänta på en beställd vara i varuutlämningen i 45 min är inte ok. Att sedan mötas av en personal som visar totalt ointresse för kunden är inte ok. Att denne sedan trots kön ger extra uppmärksamhet till en bekant som får Vip service är stötande. Att denne sedan lämnar varuutlämningen utan någon som helst kommentar är oprofessionellt. Efter ett antal minuter kommer en kollega som fixar beställningen på ett kommunikativt och korrekt sätt.
Klassiskt jysk... långsamm underbemannad...
Mycket tråkigt bemötande i kassan. Personalen, som annars brukar vara mycket service minded, var inte alls service minded! Kändes som att de inte hann med att packa upp ankommande gods och att det gick ut över kunden. Blev senare kompenserad av företagsledningen. Man får hoppas att de skärper sig till nästa besök annars tappar JYSK kunder om detta fortgår.
Comment on this business

Directions to Jysk with public transportation


Lund Förhandlingsvägen 90 meters
5
Lund Företagsvägen 140 meters
5
Lund Fjelierondellen 160 meters
126
137
5

to add Jysk map to your website;