facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

JYSK Sverige

Story

Djurgården, Linköping

Address: Åsmestadsgatan 2, 58330 Linköping
Phone: 77 045 74 51
City: Linköping
Zip Code: 58330



related searches: Rusta, JYSK online, IKEA Sverige, JYSK lampa, JYSK dk, Mio möbler, JYSK near me, JYSK gardiner
Similar places near
e-teak e-teak 3 km Riktigt bra butik med bra utbud och unikt utbud. Toppenklass service varje gång.
Nordsjö Idé & Design i Linköping Nordsjö Idé & Design i Linköping 4 km Mycket kunnig personal som ger goda råd och hjälp i valet av rätt produkt. Proffsbuti...
Sängjätten Sängjätten 5 km Fick ett väldigt bra och vänligt bemötande. Letade efter allergiskydd och den kunniga...
JYSK JYSK 5 km Svårt att köpa möbler. Då de bara hade det som visade sej hemma. Tog dem 4 dagar att ...
IKEA IKEA 5 km Det pågår fortfarande en pandemi... Den verkar folk ha glömt bort.
JYSK Sverige JYSK Sverige 5 km Svårt att köpa möbler. Då de bara hade det som visade sej hemma. Tog dem 4 dagar att ...
Sängvaruhuset SOVA Sängvaruhuset SOVA 5 km Nja ibland en bra butik andra tillfällen den nere på en tvåa.
Reviews
Har hört att jysk är en dålig o otrevlig affär men tänkte ge de en ärlig chans bestälde några saker på nätet och skulle hämta upp sakerna nån dag senare när jag väl kommer dit o säger att hej jag ska hämta upp en beställning så får jag en lite fräsig jahå och? Med arg min tråkigt bemötande och alla dessa ryckten man hör om er fick genast ett ansikte tack för erfarenheten och ett ajö hit kommer man inte igen
Bra o trevlig affär, hjälpsam o trevlig personal.
Skulle titta på loungemöbler. Samtliga som stod utomhus var så smutsiga, täckta av fågelbajs, stod huller om buller. Inte lockande att provsitta direkt.
Extremt trångt i butiken. Dålig erfarenhet av personal som är omsmidiga samt nonchalanta. Har träffat EN hjälpsam kille där ute som var serviceminded, varav han drar upp betyget till 2+.
Hämtade bokade möbler. Lång kö men otroligt effektiv och trevlig personal som istället för att bli stressad när betalterminalen kraschade löste det med humor.
Sängbordet vi skulle ha fanns inte ute i butiken och ingen personal heller, så vi bad tjejen i kassan. Oj vad besvärligt det blev. Så till den milda grad besvärligt att vi fick ta alla övriga varor vi köpt, våra 3 små barn och FÖLJA MED den suckande kassörskan till lagret längst bak i butiken, för att där få vårt sängbord. Ursäkta att vi störde, kommer mest troligt inte att hända igen i närstående tid.
Vid reklamation/ångerköp upplevdes bemötandet av butikspersonal som nonchalant. De verkade inte införstådda i Jysks policy för ångerrätt, trots uppvisande av mailkonversation från Jysks kundtjänst som bekräftade att butiken behövde göra en bedömning av varans skick. De ville inte göra någon bedömning, och fick inte heller lämna tillbaka varan. När kundtjänst sen kontaktade butiken hävdade de att de gjort en bedömning av varan och att den var i för dåligt skick för att ta tillbaka, vilket inte var sant. Därav det låga betyget.
Jysk hade ett pris på nätet och ett annat på varuhyllan. Det positiva är formatet på Jysks butiker, som kund är det tröttsamt att irra omkring i varuhus stora som flyghangarer.
Jysk i Tornby butiken är om strukturerad nytt upplägg men samma sortiment Mycket utemöbler
Svårt att köpa möbler. Då de bara hade det som visade sej hemma. Tog dem 4 dagar att packa upp saker de hade hemma. Bättre att köpa via nätet och få rabatt om man skall handla annat än vad de har på hyllan
Comment on this business

to add JYSK Sverige map to your website;