facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

Story

Gustavsberg, Stockholm

Address: Gustavsbergsvägen 32, 13439 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 77 045 74 51
City: Gustavsberg
Zip Code: 13439



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK AB, JYSK dk, JYSK near me, Mio, Trademax, IKEA Sverige
Similar places near
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 43 meter Bra pris möbler, ej för dyr..
Jetsons Retro & Design Jetsons Retro & Design 2 km Vi på Jetsons hjälper er med uppköp & värdering av dödsbo/sterbhus. Jetsons arranger...
Wermdö Sängar Wermdö Sängar 2 km Trevlig och proffsig personal!!
Reviews
Helt OK Jyskbutik. Trevlig personal men för få. Lite stökigt i butiken och ännu värre på "utelagret". Dessutom lite farligt att kunderna själva får använda stege för att plocka ner bäddmadrasser m.m.
Jag gillar Jysk. Här kan man göra fynd bland olika produkter. Handdukar i olika storlekar och färger brukar unna gå att hitta till riktigt bra priser,detär ingen dålig kvalitet heller. Ibland kan butikerna upplevas som skräpiga och frånvaro av personal kan vara tydligt märkbar. Det ska dock sägas att den närvarande personalen är trevlig och hjälpsam.
Det har hänt flera gånger att jag har lämnat saker i kassan då det inte finns någon personal som kan ta betalt. Ni måste bli bättre på att kolla om det står människor där för att betala
Vill framföra vårt varma tack till den trevliga och hjälpsamma unga man som assisterade vid vårt inköp av 2 garderober +stor byrå till mycket bra pris. Så fint bemötande!! Stort och fint sortiment i butiken!
Bra butik med personal som ger bra service
Täcke låg lös i hyllan. Jag fråga. Brukar man inte ha dem inslagna. Svar var att de har miljötänk. Sen sålde de på mig en stor plastkasse för 9 kr. Hur tänker man egentligen. Hade den varit inlagd i ex papp eller tunnplast så hade miljön nog tjänat bättre. Vad hände med den stora påsen. Jo den slängde vi
Bra och välsorterad butik inom det sortiment Jysk-butikerna har. Något trångt i vissa gångar men ändå hyfsad ordning. Möjligheter att göra fynd till bra priser. Kvaliteten kan för vissa produkter vara något tveksam men oftast får man tillräcklig valuta för pengarna. Trevlig och hjälpsam personal! Kan rekommenderas.
Beställde ett loungeset men var osäker på att den fick plats i bilen. Killen på lagret är helt fantastik, plockade upp den ur kartongen, hjälpte till att stuva in den och fixade rep. En riktig bra service : Dock upplever jag att väntetiden i kassan är lång, svårt att hitta hjälp i butiken men killen på lagret och servicen när man väl får hjälp är fantastisk!
Helt klart den bästa Jyskbutiken av alla jag varit på i Stockholm! Jag får alltid personlig service av mycket trevlig ,kunnig och ovanligt serviceminded personal som verkligen tar sig tid. De är engagerade och hjälpsamma, rekommenderar alla att gå in där. Sällsynt med sådant fint bemötande! TACK!
Tack för hjälpen. Bra service
Comment on this business

Directions to JYSK Sverige with public transportation


Värmdö marknad 150 meters
428
429
430
467
468
474
480C
484
492
Charlottendal 250 meters
428
429
430
467
468
474
480C
484
492

to add JYSK Sverige map to your website;