facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

Story

Karlskrona

Address: Stationsvägen 23, 37162 Karlskrona
Phone: 77 045 74 51
City: Karlskrona
Zip Code: 37162



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK dk, JYSK near me, Mio, IKEA Sverige, Trademax
Similar places near
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 459 meter Mio Karlskrona
Karlskrona Möbler Karlskrona Möbler 1 km Rea just nu. Snabb o serviceinriktad personal. Snabba kassor. Mycket möbler o välja p...
The Home Company The Home Company 5 km Möbler och inredning lite dyrt men det finns alltid något att köpa till hemmet som ma...
Enkla Enkla 6 km Älskar konceptet glass i lösvikt! Man kan ta lite mindre av flera smaker i stället fö...
Reviews
Skulle köpa två filtar idag. De låg ute på lagret och personalen ville inte ta fram filtarna då det låg för mycket andra varor i vägen... Personalen var ute på lagret två gånger men orkade inte ta fram filtarna.... Bra service.
Stor butik med mycket demo. Personalen tog ingen kontakt utan var tvungen att själv söka kontakten vilket drar ner betyget. Personalen trevlig. Det jag sökte hittade jag inte själv, då varan fanns på lagret och visningen inuti en garderob. Fick låna kärra ut till bilen.
Sämsta jysk jag någonsin har varit på. Personalen är helt borta. Man får ingen hjälp. Vi blev bortglömda i en halvtimme en gång efter att ha betalat för varorna och väntat på att få ut varorna från lager. Fick säga till flera gånger! Låga köer till kassan varje gång jag går in, då de pratar i interntelefonen heeela tiden, utan att saker och ting blir gjorda. Jag gillar verkligen jysk, dd har god kvalitet på möblerna relativt till priset, men just den här butiken Karlskrona har väldigt dålig personal. Rekommenderar att besöka en annan jysk eller helt enkelt välja bort.
Fin affär och bra priser. Men manualerna som man får när man ska bygga saker är helt värdelösa. De visar inte hur man ska bygga, och de visar brädorna på fel håll. Det står aldrig hur långt man ska skruva eller vart sakerna ska sitta. Det gick inte ens att bygga ihop alls.
En rejäl förändring och renovering till det bättre har gjorts i den här jyskbutiken. Mycket trevligt och se. Man kan nu ledigt strosa runt bland möbler och heminredning, gardiner etc. Luftigare butik. Bättre överblick.
Ett ris till den otrevliga mannen i kassan vid middagstid, som bara svarade nonchalant utan en ansats att hjälpa till
Här finns det mesta till hemmet. Trevlig personal! Rekommenderas
Personalen behöver tränas i en dansk butik. Under all kritik tyvärr...
Billigt och prisvärt utbud på gardiner och allt man kan tänkas behöva för att liva upp där hemma
Comment on this business

Directions to JYSK Sverige with public transportation


Lyckeby Slottsbacken 40 meters
1
120
122
2
3
6
Karlskrona Amiralen 170 meters
1
12
120
121
122
123
129
173
2
3
4
6
Lyckeby centrum 260 meters
12
120
121
122
123
129
2
3
6

to add JYSK Sverige map to your website;