facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

Story

Nybro



"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Skruvens väg 6, 38245 Nybro
Phone: 77 045 74 51
City: Nybro
Zip Code: 38245



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK AB, JYSK dk, JYSK near me, Mio Sweden, IKEA Sverige
Similar places near
Möbler i Madesjö Möbler i Madesjö 693 meter Står att butiken är stängd juni, juli, nu är det augusti, fortfarande stängt utan inf...
Reviews
Köpte ett lakan som det visade sig varit extrapris på när jag köpte det på söndagen. När jag sedan ville byta det dagen efter dvs på måndagen Annan färg men för övrigt samma så krävde kassörskan mellanskillnaden på söndagens extrapris och måndagens ordinarie pris. Kan omöjligen vara bra sätt att tänka. Köpet skedde på söndagen. Det var ett byte på måndagen. Shopping får det bli i annan butik.
Jag gillar JYSK i högsta grad ! Vi bor i lilla Nybro och där är personalen väldigt trevliga : Kan man leva utan Jysk ? Nej !!! Man hittar alltid något ...nåt fint tyg , någon detalj till hemmet ! Vad vore livet utan Jysk.´? Såg något i Jyskbladet att det var någon tävling, man kunde vinna 3000 kronor. Det ni...det vill jag verkligen. Hade varit fint med gruppen som heter Gerona! För den får plats på vår balkong : Med vänlig hälsning Eva Lundin
Mkt bra service, så hjälpsamma på alla sätt.
Otroligt trevlig personal som alltid är fulla med information och vilja att hjälpa! Jättelugnt, speciellt vid kvällstid :
Verkligen kundservice av butiksbiträdet Villemo idag
De har inte så stor sortiment
Helt ok affär bra läge.
Vänligt mottagande jättebra service inne i butiken
Bra affär finns mycket att kolla på
Bra, men finns endå inte direkt ALLT
Comment on this business

to add JYSK Sverige map to your website;