facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

Story

Norrtälje



"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Baldersgatan 27c, 76150 Norrtälje
Phone: 77 045 74 51
City: Norrtälje
Zip Code: 76150



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK AB, JYSK dk, JYSK near me, Mio Sweden, IKEA Sverige
Similar places near
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 341 meter Så underbart att gå och inspireras på Mio , min absolut bästa butik att vistas i. Mas...
AKEBA AKEBA 1 km Topp ställe fin present affär
Furniture Outlet Furniture Outlet 3 km Välkommen till Furniture Outlet. Fantastiska möbler till fantastiska priser. Upp till...
S.A Persienn & Markisservice AB S.A Persienn & Markisservice AB 15 km Bra och pålitlig och fantastisk bra att ha och göra med.
Reviews
Mycket trevlig och kunnig personal som gör allt för kunden! Problem som upplevs kommer från centrala delar av företaget såsom kundtjänst m.m.
För lite personal vilket leder till långa köer och svårt att få hjälp ute i butiken. Den personal som finns på plats känns jäktad, undviker kunder och har riktigt trist attityd. Annars en fint ordnad butik, med undantag för det inhägnade området utanför butiken som ofta ser stökigt och skräpigt ut.
För lite personal och dåligt utbildade. Fick vänta 30 min i butik på att personalen skulle hitta alla delar av min webborder, pga att personal skickat iväg ordebekräftelse utan att fysikt kollat att varan fanns. Se över era rutiner!
Har ni bästa personalen bland alla "Jyskare"?? Inte helt omöjligt!
Ingen bra kännsla på Norrtälje Jysk. Mkt utplockat.
Lite svårt att hitta rätt i butiken. Inte bara nu när dom ändrar om. Kunderna lägger varorna lite hipp som happ, alltså inte personalens fel. Skärpning ni som handlar där
Tidsresa många köp och fint efter ombyggnad. Nu sålt fritidshuset och inga mera besök i denna Jyskbutik.
Trångt och alltid för lite personal, vilket innebär att man ofta får vänta väldigt länge på beställda varor när man ska hämta ut de. Trevlig personal dock!
Fantasiskt bra service och hjälp med mitt tak till en paviljong... Tack snälla !!
Comment on this business

Directions to JYSK Sverige with public transportation


Norra Knutby torg 40 meters
651
969
Norra Knutby torg 40 meters
651
969
Norra Knutby torg 40 meters
Vårgatan 110 meters
651
969
Vårgatan 120 meters

to add JYSK Sverige map to your website;