facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

JYSK Sverige

Story

Karlskoga



"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Labinhöjdsvägen 1, 69147 Karlskoga, Suède
Phone: 77 045 74 51
City: Karlskoga
Zip Code: 69147



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK AB, JYSK dk, JYSK near me, Mio Sweden, IKEA Sverige
Similar places near
Hus No 4 Hus No 4 3 km Lunch 14-15
Reviews
Vi köpa mina sängar från Jysk priser är värda och bra personalen är bra
Köp inget på ordinarie pris då de alltid hittar på en anledning till att ha rea.
Mycket proffsig personal .Vänligt bemötande. Handlar gärna här
Jag bemöts på ett otrevlig och nedsättande sätt Jag har nyligen köpt en stuga i Degerfors och i fredags åkte ditt för att köpa några sängkläder. Jag handlade för cirka trettonhundra kr. Det mötet gick sådär. Fast jag fick en känsla av sarkasm och till gränsen av en nonchalanta service. I söndags åkte ditt för att lämna tillbaka en del av varorna eftersom de kom inte till nytta. Jag hittade inte kvitton men tog fram uppgifterna fram mitt internetbank och visade upp det. Jag fick inte pengarna tillbaka i anledning av saknad kvitton utan att erbjuds ett tillgodokvitto. Kvitton var kanske ett ursäkt för att inte betala den tusenlappen på mitt kort. Men det värsta var det nedsättande och nedlåtande bemötande av den unga kassörska och hennes manliga handledaren i kassan.
Köpte kuddar till soffan. Å jag är supernöjd. Å i fredags köpte jag en pläd i likadan färg. Dimgrön. Är mycket nöjd med mitt köp. Jysk är en bra affär.
Har blivit SÅ DYRT, som allt annat!
Fint och fräscht i butiken.
Trevlig butik bra planerad lite liten men går att hitta det man behöver
Trevlig personal och man får hjälp. Lätthiittat i butiken. Lite tråkigt att inte sängen fanns i lager, så väntan blir lång.
Väldigt trång butik, men fin ordning och trevlig personal.
Comment on this business

Directions to JYSK Sverige with public transportation


Storängstorp 40 meters
502
593

to add JYSK Sverige map to your website;