facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

JYSK Sverige

Story

Umeå



"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Formvägen 6B, 90621 Umeå, Suède
Phone: 77 045 74 51
City: Umeå
Zip Code: 90621



related searches: JYSK online, Rusta, JYSK AB, JYSK dk, JYSK near me, Mio Sweden, IKEA Sverige
Similar places near
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 245 meter Trots att butiken är lite rörig just nu, med ommöblering, hittar man alltid en massa ...
Mio Umeå Mio Umeå 273 meter Lång väg till kassan pga pandemin.
Sovkoncept Umeå Sovkoncept Umeå 273 meter Mycket trevlig och hjälpsam personal som verkar bry sig.
Hyllcenter i Umeå AB Hyllcenter i Umeå AB 577 meter Fin utställning.
Svenska Hem Umeå Svenska Hem Umeå 855 meter Fin butik med kvalitetsmöbler i den övre prisklassen.
IKEA IKEA 5 km Älskar Ikea på alla sätt och vis! Umeå är en av favoriterna!
Reviews
Köpte sängben på Jysk, säljaren som förövrigt såg ut att sova sa att de billiga sängbenen skulle gå sönder direkt och att om vi inte var snåla skulle köpa de ”bättre” sämsta säljaren jag träffat iallafall, lovade mig själv att aldrig åka tillbaka :
Ingen hjälpte till att söka lakan som jag inte hittade. Han i kassan såg ut att vara enda personalen. Tur att det finns flera affärer i stan.
Lite få anställda men fick hjälp av vem jag tror var butikschefen och var väl nöjd med mitt köp
Kvaliten skall man inte klaga på, ser att många gnäller här. Man får helt enkelt det man betalar för. Vill man ha fina kvalitetsprodukter går man någon annanstans. Jysk är billiga och då kan det bli därefter. Jag har handlat där en hel del och det jag stör mig mest på är att allt kan ta låååång tid, även om man vet vad man vill ha och det finns på lagret.
Några varor vi hittar inte priset.
Delade upplevelser från butiken. Vissa positiva och ibland negativa. Beroende på vem i personalen som man får hjälpa av så skiljer sig nivån markant. Vissa är trevliga och hjälpsamma medans andra är ganska nonchalanta, tyvärr. Sen stämmer aldrig deras lager i butik överens med lagersaldo som visas digitalt.
Beställde säng 21/8, ska ta 4 dagar till kontakt med leverantör Bring Jysk kvitto säger att de paketerat och skickat till bring 23/8, på kollinummer hos Bring har det aldrig tagits emot och ingen kan svara på var leveransen är. Efter flera dagars kontakt med utebliven återkoppling från Jysks kundservice kan jag bara konstatera att deras mailkontakt med Bring inte gett dem någon som helst information om vad som hänt. Inget system de har följer upp leveranserna. Utan du får själv meddela och reda ut att leverans inte sker, skett osv. Kanske något de borde ha i sitt service avtal, verkar inte som varken Jysk eller Bring mäter NKI. Nu är det bara vänta på att få tillbaka pengarna för någon vara har de inte levererat. Jag vill inte påstå att kundtjänst varit otrevliga, bara att Jysk och Bring helt saknar system för att säkerställa leverans. Räkna med att du får leta din egna leverans. I övrigt nöjd. Kommer nu handla av en leverantör som har koll på leveransen.
Köpte en dyr fåtölj för ca 4 månader sedan som är svår att "tippa" och nu drar den uppfälld bara åt ett håll!!! Så besviken över Jysk
Fantastisk service! Bra priser och smidig varuutlämning.
Personalen här ska jag ge en stor eloge. Väldigt service inriktade och charmiga. Köpte våran nya säng här och var väldigt nöjd med service de gav!
Comment on this business

Directions to JYSK Sverige with public transportation


Umeå Formvägen 100 meters
2
Umeå Ersboda handelsområde 130 meters
2
Umeå Kylgränd 220 meters
17
2
76
8
Fogvägen E12 92 220 meters
17
176
Umeå Fogvägen 250 meters
1
120
176
2
5

to add JYSK Sverige map to your website;