facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Käglinge Katthotell

"Du är varmt välkommen till vårt hemtrevliga och mysiga katthotell. Det ligger i en lugn och lantlig miljö nära Käglinge rekreationsområde, sex minuter från Malmö. Här kan du lämna din katt när du till exempel ska på semester, renovera din lägenhet, vid sjukhusvistelse, jobbresor med mera.Vi rekommenderar besök innan du bokar plats. Ring innan så att vi har gott om tid för just dig. Vi bor här och är nästan alltid hemma.Vårt katthotell har tillstånd enligt §16 djurskyddslagen att bedriva verksamhet och uppfyller EUs senaste höjda standardkrav."
Address: 238 41 Malmö
Phone: (040) 44 20 85
City: Malmö
Zip Code: 238 41



related searches: Katthotell Stockholm, Ängelholm katthotell
Similar places near
Rexam Malmö Rexam Malmö 3 km Extremt lång tid trots lasttid
Oxie kyrkby Oxie kyrkby 3 km Oxie kyrkby is a neighbourhood of the Borough of Oxie, Malmö Municipality, Skåne Coun...
Atria Lithells Atria Lithells 3 km Mycket låga priser på vegetariska produkter.
Östervärns Express AB Östervärns Express AB 3 km Mycket bra service och fint flyt under flytten!
Källa Drycker/ panta Källa Drycker/ panta 4 km Vi är ett företag som tar emot pant från Företag, Privatpersoner och föreningar. Själ...
Lennart Örnmarks målerifirma I malmö AB Lennart Örnmarks målerifirma I malmö AB 4 km "Vi levererar kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser och gör allt för at...
VS VENT SYD VS VENT SYD 4 km Trevligt personal, mer än så kräver jag inte.. än så länge.
Ralling Ralling 4 km Bra service. Gjorde skylift utbildning. Jätte nöjd!!
DCL - Arbetsintegrerat Socialt Företagande DCL - Arbetsintegrerat Socialt Företagande 4 km Arbetsintegrerat socialt företagande med individen i centrum.
Nextpack Sweden AB Nextpack Sweden AB 4 km Packning av farligt gods och skriva farligt gods dokument , tillverkning av trä embal...
Brijon AB Brijon AB 4 km Äkta Italiensk känsla på denna restaurant i centrala Berlin. Sällskapet provade lasag...
Mobility Motors Mobility Motors 4 km Mycket bra service, fint ställe.
Fosierestaurangen Fosierestaurangen 4 km Jag tycker denna lunch restaurang håller mycket goda mått, god mat, jätte trevlig per...
Sundsservice Sundsservice 4 km Snyggt kontor med grym akustik!
Reviews
Vill varmt rekommendera Käglinge Katthotell! Vi är återkommande kunder eftersom att det är tydligt att vår kisse, som normalt sett är lite orolig av sig och skyr främlingar, känner sig trygg på där. Han har stort behov av lugn och ro och behöver dessutom medicineras flera gånger om dagen och vi har därför helt slutat ta hjälp av vänner och familj med kattpassning och lämnar honom istället hos Sten eftersom att vi vet att han blir mycket väl omhändertagen där. -Det är tydligt att ens kisse trivs när han direkt lämnar buren och hälsar på Sten när vi kommer dit! Och sen ligger lugnt och tryggt och sover när vi kommer för att hämta...
Väldigt ordningsamt och välskött hotell. Ägarna är mycket måna om att djuren ska ha det bra. Har haft två katter på hotellet och de har blivit ompysslade och omhändertagna på bästa sätt.
Rekommenderas å det varmaste. Käglinge Katthotell är ett utmärkt hotell med kunniga, ordningsamma, och empatiska ägare. Hotellet ligger fint placerat lantligt men nära city invid rofyllt strövområde. Mycket fint inredda rum. Min katt, som inte är van vid förflyttning eller umgänge med andra katter, trivdes förträffligt och kom hem lika lugn och glad som hon åkte dit. Ägarna är lugna, trygga och lätta att kommunicera med. Käglinge Katthotell kommer vara vårt stamställe fortsättningsvis.
Mannen vi hade kontakt med verkade mycket seriös! Vi fick lämna under "Corrona-tider". Vi var i en stressad situation på grund av akut sjukdom i familjen men Katthotellet ställde ändå upp med kort varsel. Vi kunde inte gå in i själva kattboendet på grund av Covidpandemin med det hela verkar mycket bra. Rent och fint i mottagningen. Ordning och reda! Antar att det är helt "upp till standard" då Katthotellet ser ut vara kopplade och godkända genom via olika intressenorganisioner på deras hemsida. Som anhöriga till ägaren var det mycket regler, intyg och formulär att fylla i och ta med inför lämnade av själva katten. Är nog ändå bättre med en gång för mycket än att något missas. Kanske bara min lata sida som gjorde sig påmind :- Är dock bra med denna noggrannhet. Känns extra tryggt och säkert när det gäller våra älskade djur!
Är det något ställe jag kan anförtro mina älsklingar till så är det hit!! Det är rent och fint, ordning och reda, och det märks att människorna på Käglinge Katthotell älskar katter. Mina katter har aldrig visat symptom på att vara stressade eller inte har velat äta mat under vistelsen. Lyxen för katterna är de fina uteburarna som de kan gå ut till. Rekommenderar starkt detta fina ställe.
Ett fantastiskt fint och välorganiserat katthotell . Katterna har den bästa tänkbara tillsynen och ägarna ringer om det skulle vara något de undrar över. Jag kan varmt rekommendera detta hotellet.
Jag kan med värme rekommendera detta katt hotell. Allt gjordes för att mina katter skulle ha det bra. Tusen tack ! // Billie och Meias matte
Vi har under flera år haft våra katter här när vi varit bortresta och alltid varit nöjda. Mycket hemtrevligt och stora fina rum. Rekommenderas varmt!
Välskött katthotell som varmt kan rekommenderas. Snabb respons på mail vid frågor. Sten ger intryck av att vara en sann kattvän.
Trevlig personal, bra läge och välskött katthotell! Kan starkt rekommendera detta!
Comment on this business

to add Käglinge Katthotell map to your website;