facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Källa Glassgård

Address: Källagårdsvägen 2 , Löttorp 387 73, H, SE
City: Löttorp
Zip Code: 387 73


Opening Hours

Monday: 10:00-17:00
Tuesday: 10:00-17:00
Wednesday: 10:00-17:00
Thursday: 10:00-17:00
Friday: 10:00-17:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 10:00-17:00


related searches: Källa glassgård age, Ölandsglass, Borgholms bästa glass
Reviews
50 min väntetid efter att man fått bord, men typ värt det! Väldigt gott! Finns en glass för alla, även veganer och laktosintoleranta! Hoppborgar, trampbilar, gungor & lekställning finns på plats vilket var mycket bra, annars hade vi aldrig kunnat vänta så länge med barn.
För dig som gillar glass i stora lass, är detta ett resemål för dig och familjen. Det är ett trevlig litet stopp precis vid sidan av vägen. Där du kan ta en paus och barnen får leka av sig. Med tanken på mängden glass så är det prisvärt. Kom gärna hungrig!
Supergoda megastora glassar. Stor meny, hund välkommen. Ordning, fin logistik. Man får invänta platshänvisning vilket uppskattas att folk inte bara jagar omkring. Smidigt! Var ingen kö vid den tid jag var där, så hjälpte säkert till helheten.
Riktigt goda glassar, och väldigt många att välja på. Mediokert kaffe, men glassarna väger verkligen upp det!
VARNING för detta stället! Detta är något av det sämsta i café/restaurangvärlden jag någonsin varit med om. Lång väntetid för att få bord, beställa gör man själv via en surfplatta & förhandsbetalning via swish. Därefter står man inför en extremt lång väntan på riktigt dyr glass som vi dessvärre aldrig såg röken av. Efter 45 minuter bad vi personalen avbryta vår order och krävde pengarna tillbaka. Flera andra som väntade på sin glass följde vårt exempel och tog följe därifrån.
Personalen var generellt trevlig men visade inget intresse för hur det smakade, så det får bli en recension här. Beställde Gråborg för 140 kronor - nog så lite av romerska bågar och chokladsås, med tanke på priset, samt att apelsinskivor enligt bild helt uteblev. Betyget dras ner betänkligt då kulan med apelsinglassen var alldeles isig. Kommer ej att besöka detta ställe igen.
Lång kö för att ens få ett bord. När man väl är framme i kön för att få sitt bord får man veta att väntetiden för att få sin beställning är 45 min. Det hade varit bra om den informationen stod på en skylt så man vet om det INNAN man ställer sig i kö för att få ett bord. Vi gick därifrån utan att köpa något och det var flera andra som också gick!
Fick vänta 90 minuter på glassen, inte värt det. Ostädat och ganska sunkigt. Bespara er tid och pengar gör något annat roligt istället.
Mycket att välja på och det är stora portioner så att dela är ingen dum idé, det kostar trots allt en hel del. Vi betalade ca 160 kr/glass
Bra service men glassarna var verkligen inte prisvärda. 2 kulor och en klick grädde för 100kr Säkert toppenbra om man kommer som barnfamilj då det finns hoppborg och andra leksaker. Men glassen i sig var kanske ingen höjdare
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Källa Glassgård.

Löttorp ıce cream & frozen yogurt

opening hours, reviews, map, satellite view. Källa Glassgård address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Källa Glassgård. On this website you can share your comments and experiences about Källa Glassgård with other people.

to add Källa Glassgård map to your website;



Similar places near
Böda Fisk Böda Fisk 15 km Väldigt gott oså väldigt trevligt. Gott om parkering. Ren o fräsch toa. Vatten till h...