facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Källgatan Nytida

Källgatan Nytida

About

Källgatans Gruppbostad, tillhörande Nytida AB, är ett LSS-boende för människor med intellektuella och psykiska funktionsvariationer. Gruppbostaden är belägen i centrala Enköping.



"LSS-gruppbostaden Källgatan i Enköping är ett nyrenoverat boende för dig med en diagnos inom autismspektrum med eller utan utvecklingsstörning eller andra tillkommande funktionsnedsättningar. Här tror vi att du som vill bo i ett lugnt och tryggt samhälle, men som samtidigt vill ha ett stort utbud av samhällsservice och aktiviteter kommer att trivas riktigt bra. Det är dina behov och önskemål som bestämmer hur vi lägger upp vårt arbete för att ge dig ett så tryggt och stimulerande boende som möjligt. Det är alltid dig vi lyssnar på först. Vi har fokus på din rätt till integritet och självständighet. Din individuella genomförandeplan är viktig både för oss och för dig."
Address:
City: Enköping



related searches: Källgatan nytida lss, lss-boende enköping jobb, Granhäcksvägen 10 Enköping, Munksundets gruppbostad Enköping, Nytida sjuksköterska, Lss-boende Enköping Flashback, Serigmo care Enköping, Villberga LSS
Comment on this business

to add Källgatan Nytida map to your website;