facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Källstorps Gästboende

Källstorps Gästboende

About

Uthyrning av stuga utanför Perstorp i norra Skåne nära E4. För priser och tillgänglighet, tryck på "Boka nu" längst upp på sidan.

Story

Exklusiv stuga i tyst, lantlig och rofylld miljö med höga kulturlandskapsvärden.
Stugan färdigställd sommaren 2015. Huset finns på en liten gård där även huvudbyggnaden varsamt byggs om för gästboende med 6 bäddar.
Beläget ca 3 km från tätort. Stugan är djur- och rökfri.
2 bäddar på sovloft, 2 bäddar i våningssäng i bottenplan.

Finns tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, trådlöst internet samt TV med kanal 1-9 mfl. Ett utedass finns beläget ca 50 m från stugan om man vill prova det, men det finns givetvis en modern toalett inomhus.
Braskamin och grill finns, ved ingår. Lakan, täcken, örngott, kuddar och handdukar ingår.
El och vatten ingår och inga övriga kostnader tillkommer.
2 parkeringsplatser och slutstädning ingår.

Address: Källstorp 111, 28491 Perstorp
Phone: 46702685370
City: Perstorp
Zip Code: 28491


Similar places near
Daisy Karlsson Städ och Hemservice Daisy Karlsson Städ och Hemservice 3 km Daisys Städ och Hemservice är godkända för F-Skatt. Våra tjänster ger rätt till skatt...
Familjens Hus, Perstorp Familjens Hus, Perstorp 3 km Allt undersamma tak. Plus i kanten att barnmorskan finns där.
Vildrosor & Höns, Gårdscafé och B&B i sekelskiftesmiljö Vildrosor & Höns, Gårdscafé och B&B i sekels... 6 km Vildrosor & Höns är ett gårdscafé och Bed & Breakfast i sekelskiftesmiljö, där varje...
Reviews
Tack för fantastiskt fint boende i väldigt härlig miljö! Smakfullt, snyggt och allting man behöver finns. Kan varmt rekommenderas!
Mycket trevlig stuga och med ett fint läge!
Trevligt litet fritidshus... för 2 personer! Vacker trädgård med terrass!!! Köket är bra... med matplats för 4 personer. Vardagsrum stort nog för 2 till 4 personer! Sovrummet på loftet är svårare att komma åt. Detta är tillgängligt via en spiraltrappa, speciellt att gå ner tar lite tid att vänja sig vid... längre ner finns ett annat sovrum med en våningssäng. Sovrummet på mezzaninen består av 2 enkelsängar som kan skjutas ihop med viss skicklighet en stödbalk löper över golvet... Det finns ett ganska litet badrum med toalett, handfat och dusch... plus tvättmaskin och torktumlare . Utanför står ett bord med 4 stolar. Cyklar finns i boden mittemot stugan. Huset ligger 3 km från en stormarknad. 20 minuter bort med bil finns en mycket vacker nationalpark!!!
Riktigt mysigt ställe i vacker natur
Trevligt och vackert ställe
Comment on this business

to add Källstorps Gästboende map to your website;