facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for K.M Bildemontering AB

K.M Bildemontering AB

About

MekoPartner bilverkstad och demontering

Address: Runemov.1, 33134 Värnamo
Phone: 037047165
es.gniretnomedlibmk@ofni
City: Värnamo
Zip Code: 33134


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Bildelsbasen
Similar places near
K.M Bildemontering AB K.M Bildemontering AB 105 meter Våran Saab strejkade påväg ner till Skåne på semestern. Fick hjälp utan strul att byt...
Mekonomen Mekonomen 439 meter
Autoexperten Värnamo Autoexperten Värnamo 641 meter Tusen tack för hjälp att fylla på olja till servostyrning, och trevligt bemötande....
BMP Service BMP Service 3 km Kanon Rooban är bäst.
Biltema Biltema 6 km Blev mycket besvikna eftersom vårt huvudsakliga syfte var toalettbesök och att fika o...
Reviews
Alltid trevligt att kontakta dem. Fin service.
Våran Saab strejkade påväg ner till Skåne på semestern. Fick hjälp utan strul att byta den medan vi va på semester nere i Skåne och åkte hyrbil. Tack för all hjälp
Deras service är fantastisk, liksom deras kunskaper. Här lämnar jag min bil och se löser allt.
Dom skickade sms efter att allt var betalat och klart, att dom ville ha 700 kr till i frakt. Har man gjort fel så får man bita i det sura äpplet och göra om och rätt nästa gång, man vill ju inte att firman ska få dåliga recensioner.
Landets bästa och kunniga bildemontering/verkstad då det gäller SAAB-bilar. En oas för SAAB ägare
Jag åkte hit för att köpa en strålkastare som dem saknade, dem tipsade då om en annan bildemontering vilket inte är vanligt! . När jag skulle åka därifrån så startade inte min bil. Dem var väldigt snälla och hjälpte mig starta bilen och gav mig tips på vad som var fel. Dem tog inte ens betalt, bara gjorde det på good will. Väldigt tacksam!
Ska vara öppet enligt deras fb och tider här på maps. Var helt dött med låsta grindar och går inte att ringa... Edit. Tack för svar men vart har ni skrivit att det är så?
Bästa servicen, kunskap om årsmodeller och dom små detaljerna som ingen annan berättar när man ska byta något eller uppgradera sin gamla SAAB.
Dåligt då det inte var självplock, sen säga att dom inte har en viss bil inne fastän man ser en exakt sån när man går in.
Halvvägs till vårt resemål så börjar bilen krångla. Fick akut hjälp här. Väldigt trevlig personal och bra service billigt pris också! tack för hjälpen.
Comment on this business

to add K.M Bildemontering AB map to your website;