facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for K-Rauta

"Välkommen till oss vid Arninge i Stockholm. I den västra delen av Arninge Centrum i intill Arningeleden, cirka 500 meter från Norrtäljevägen ligger ett av K-Rautas största varuhus. Vi har ett brett sortiment med en mycket stor och komplett bygghall under tak."
Address: Mätslingan 1 , Täby 187 66, AB, SE
Phone: +46 8 522 929 00
City: Täby
Zip Code: 187 66


Opening Hours

Monday: 06:30-20:00
Tuesday: 06:30-20:00
Wednesday: 06:30-20:00
Thursday: 06:30-20:00
Friday: 06:30-20:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 09:00-18:00


related searches: k rauta öppettider, k-rauta halmstad, k-rauta bromma, k rauta malmö, k rauta eskilstuna, k-rauta järfälla, k-rauta arninge, k-rauta umeå
Similar places near
Täby Järn Täby Järn 3 km Här hittar man det mest omöjliga som man söker. När jag behöver knepiga skruvar elle...
Clas Ohlson Clas Ohlson 4 km Personalkvaliten är ytterst varierande De äldre trots min levnadsålder borde gå i pe...
Reviews
Inte en grön växt i sikte utom ogräsodlingen på första parkett. Nej man blir varken sugen på att köpa jord eller pallkrage om man inte hittar en planta att fylla dom med. För inspiration titta på Bauhaus som har ALLT.
Rekommenderar Hornbach framför dessa då de inte var så hjälpsamma när jag hade frågor om hur man satte igen ett dörrhål, verkade även vars snäppet dyrare.
Det finns allt och lite till. En jättebra butik när man behöver framförallt tillbehör..
Var där 3 gånger idag i olika ärenden, personalen är supertrevliga och hjälpsamma, finns inget att klaga på när det kommer till serviceanda. Alla mina ärenden blev lösta snabbt och smidigt.
Jättetack till Fredrik i kundtjänst på K-Rauta Arninge. Han är verkligen duktig och en stor tillgång på företaget!!!!!!! Nasmin & Magnus
Bra med trävaror och sten. Bland mycket annat. Bra att man kan köra in med bilen och lasta trä och sten. Resten av varuhuset upplevs något stort.
Rätt bra utbud men lagersaldot på internet stämmer inte med verkligheten, saker finns som inte ska finnas och tvärtom. Svårt att få tag på personal om man behöver hjälp.
Märkes grejer som kostar därefter. T-shirt för 439kr och kortbyxor för 829kr. En liten målarpensel för över 200kr. Rulle maskeringstejp 99kr. Det är mkt dyrt.
Man hade det jag behövde - bra. Tråkigt att behöva tjafsa med kassapersonalen angående en flera hundra kronor lägre prismärkning än det som registrerades i kassan. Även om man får rätt till sist. Det finns faktiskt digitalt samordnade system på marknaden.
Perfekt finns allt man kan önska sig inom bygg
Comment on this business

to add K-Rauta map to your website;