facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for K-Rauta

K-Rauta
"Välkommen in till oss på K-Rauta Halmstad. Vårt varuhus ligger beläget i det expansiva handelsområdet Flygstaden. Oavsett om du ska bygga en altan för sommarmiddagar med släkt och vänner eller köpa en solstol på din väg ut till Tylösand, hittar du det hos oss."
Address: Kundvägen 20 , Halmstad 302 41, M, SE
Phone: +46 8 625 69 00
City: Halmstad
Zip Code: 302 41



related searches: Decora, Taloon, BAUHAUS fi, ESPAK, BAUHAUS
Reviews
Allt verkar finnas men är allmänt rätt dyrt. Deras webbsida är riktigt kass och går inte söka på, man får använda google för å hitta rätt. Ont om personal i butiken, så omöjligt att få hjälp - man åker ju just till K-rauta för att få hjälp jämfört med lågpriskedjorna... Färg-avdelningen är dock kunnig och hjälpsam, de höjer betyget!
Något trång parkering men välsorterad butik med det mesta och lite till man behöver, kunnig och hjälpsam personal.
Bra sortiment, men få personer som jobbade ute på byggvaruområdet. Det var lång kö för att få betala.
Jag behövde hjälp med några sensorer till bevattningsanläggningen på vår terrass, frågan verkar enkel men det fanns ett antal försvårande omständigheter. Jag var i kontakt med flera av de stora konkurrenterna som inte kunde eller helt enkelt inte ville göra det lilla extra för att mitt lite speciella problem skulle lösas. Med redan vid första kontakten med K-Rauta i Halmstad var svaret: klart vi hjälper dig. De orden blev skillnaden som är skillnaden för mig i sommar. Tack till er alla för superservice!
Skulle inte rekommendera Krauta i Halmstad. De är inte roliga att ha och göra med vid reklamationsärende. Så om ni planerar att köpa något dyrt så skulle jag avstå. Butiken och chefen behöver jobba med kundbemötande och service. Fick ett dåligt bemötande där de sa att de inte brydde sig så mycket om de får dåliga kundrecensioner då de inte är så många som läser dom i princip och att det bara är" ena sidan av myntet" för att citera chefen. Jag fick ett presentkort på 1500 kronor efter många om och men. Dock väger inte presentkortet de dåliga bemötandet man fick eller varans värde på långa vägar. Så för att slippa huvudbry skulle jag valt en annan butik.
Hjälpsam personal, mycket saker som kan va bra hemma.
Hjälpsam personal, tyvärr så fick man fel information. Fick åka tillbaka och byta produkten. Körde 4 mil sammanlagt. Frågade om man då kunde få lite rabatt för att de var deras fel. Då måste man hämta chefen för att fråga så man orkar ju inte vänta på det. Varför kan inte personalen bestämma det själv. Är det för att man inte orkar vänta och då slipper man bry sig.
Välsorterad butik för hemmet, sommarstugan mm.
Stor butik med bra ordning och serviceinriktad personal
Första besöket lämnade 2 intryck. Dyra grejer och billigast tänkbar personal 16-åringar som aldrig satt en spik, typ. Ingenting som intresserar en entusiastisk hobbyist med begränsade kunskaper & ekonomi. Av en slump hamnade jag där igen nyligen. Nu var personalen långt över 16 & visste hur saker används. Fortfarande mycket omotiverat dyra grejer kan nog hitta liknande för halva priset i närheten, men nu fanns även saker till rimligare pris, så det blir bättre.
Comment on this business

to add K-Rauta map to your website;