facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kåseberga Café & Bistro

Kåseberga Café & Bistro

About

Kåseberga Cafe & Bistro lagar god mat på riktigt!
Här är det närproducerade, fina och färska råvaror i harmoni med säsongen. Kom för en familjär atmosfär, smakrik mat och vacker miljö i Kåseberga hamn. Välkomna ner till oss!

Address: Ales väg 30, 271 78 Kåseberga, Skåne Län, Sweden
Phone: +46 411 52 72 20
City: Kåseberga
Zip Code: 271 78



related searches:
Reviews
Oväntat bra mat och toppenläge på denna pärla. Fish n chips var riktigt god och pizzorna likaså. Barnvänlighet: Stor uteplats där barnen kan springa runt och titta på havet. Gott om plats för barnvagn.
Alltid lika trevligt att äta här efter man har varit på ale stenar.
5 stjärnor, som Grand Hotel i Stockholm, men det här var nästan bättre med tanke på utsikten. Maten är utsökt.Mat: 5/5
Maten var kanon..fin utsikt över havet.. efter gick man upp till Ale stenar över kullen..Mat: 5/5
Vad har hänt med den fantastiska maten? Vi har ätit här flera gånger de senaste somrarna och varit genomgående nöjda, både vuxna och barn. Schnitzeln idag var nog det tröttaste jag nånsin ätit. Såg ut som den varit fryst/tinad flera gånger om. Inget fras på ytan. Trista potatisklyftor enklast möjliga? Smaklös bearnaise som såg ut att ha skiktat sig i plastburken. Blä! Kan ju finnas många anledningar till den bedrövliga maten ny kock?, men denna pärla måste tillbaka till den nivån besökarna förtjänar! Efteråt försökte jag prata med personalen om detta och fick ganska ointresserat bemötande. Gör om gör rätt är nog det minsta jag kan säga. Och faktiskt i all välmening.
Fantastiskt ställe vid hamnen från utsidan, men dessvärre så var upplevelsen inte någon wow upplevelse. Pizzorna vi beställde var fantastiskt goda men schnitzel var under all kritik. Klyftpotatis var så mjölig och inte alls värd 185 kr för just denna måltiden. Sen var det en konstig doft/lukt i entrén som inte lukta speciellt gott. Något bistron borde se över.
En institution utanför Ystad . Hit kommer man för att handla fisk och äta stekt sill med mos och lingon! Sen ska man självklart knattra upp trapporna till Ales stenar och titta ut över havet! Räkna med 2-3 timmar totalt.
Riktigt go mat till humana priser, sill o potatismos rekommenderasMat: 5/5
Fenomenal pizza! Otroligt god, olik all annan pizza och så härligt med doften från havet på uteserveringen. Ett måste om du gillar pizza och är på Österlen.Mat: 5/5
Här serveras den absolut godaste fish' n chips jag ätit i Sverige! Vilken fritering på fisken! Yammi! Det var bara ärtpuren som saknades så hade rätten fått en perfekt brittisk touch!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Kåseberga Café & Bistro map to your website;