facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kåseberga Fisk

"Fiskrökeri med butik och servering alldeles nedanför Ale stenar."
Address: Ales Väg 34,, 271 80 Löderup
Phone: (0411) 527180
City: Löderup
Zip Code: 271 80



related searches: Buhres Kivik, Smyge fiskrökeri, Sjöfolket, Grändens Mat, Brösarps gästis, Löderups Strandbad
Similar places near
Kåseberga Bykrog Kåseberga Bykrog 418 meter Mycket goda Hamburgare och klassisk räkmacka Trevligt att sitta utomhus.
Rödkillebäcksgård Interiörbutik Rödkillebäcksgård Interiörbutik 2 km Hög kvalitet på varorna. Trevlig personal.
Restaurang Solglimt Restaurang Solglimt 3 km Översatt av Google Fantastiska bakverk och fika. Original Great pastries and fika.
Löderup Strandbad Hotell Löderup Strandbad Hotell 3 km Fantastisk utsikt, god mat och supertrevlig personal!!! Kan varmt rekommendera ett el...
Peppinge Frukt & Grönt Peppinge Frukt & Grönt 3 km Fräscha och fina produkter
Argilla HB Argilla HB 6 km Fantastiska människor och helt underbar keramik. Vi använder dessa varje dag och jag ...
Hagestad Touring Hagestad Touring 7 km Alltid trevligt där.
Petras minifarm Petras minifarm 8 km Riktig kuligt
Reviews
Turistfälla i bra läge. Måste erkänna att jag inte riktigt kan förstå hur man tjänat ihop 4+ stjärnor här. Dyrt i förhållande till upplevelse. Tog rökt makrill med mos --> Då fick man pulvermos! Salladen var lite väl enkel ruccolablad och någon tomathalva. Ingen katastrof, men första stället i Österlen som vi lämnat besvikna. Prisvärt? Njae. Kommer inte besöka igen.
Den plats har fint utsikt. Vi köpte panerad rödspätta. Jag lämnat allt kvar för att rödspätta var små bit typ 50 gr och resten var paneringen. potatismos med remoulad sås , och ruccola, en bit tomat också och mkt lök. Rekommenderar inte den rätt. Sill var ok.
Mycket god mat och bra priser. Ligger fint vid både havet och hamnen. Det enda negativa var väl doften av tång.
Mat: En sagolikt god stekt sill med potatismos. Minus för avsaknaden av skirat smör och att man valt vanlig sötsliskig lingonsylt direkt från burken istället för rårörda lingon. Hela anrättningen serverad på papptallrik. Dryck: Lokala och lite ovanliga ölsorter är ett plus om man gillar öl. Service: Ingen service då koncetpet mest påminner om ett gatukök. Borden torkas inte av utan visar tydliga spår av tidigare gästers val av maträtter. Man dukar nämligen själv av när man går men det finns alltid gäster som inte vet hur man gör. Då får småfåglarna mat och ensamma gäster, lite sällskap. Miljö: Så nära vattnet man kan komma - kan inte bli bättre. Synd att man inte ägnat de två pandemiåren till att rengöra vindskydden av glas från fågelskit och att byta ut sönderslagna rutor. Prisklass: Inte jättedyrt med tanke på läget och att restaurangutbudet är mycket begränsat. Jag är nöjd.
Trevligt ställe med olika fiskerätter, det finns lite olika ställen att äta på, är inte den enda. Gott med långs köer, är man hungrig så är det kanske inte förstahandsvalet att gå hit vid lunch.
Jättegod fisk och fin utsikt. Vi fick dock vänta ganska länge på maten...
Väldigt god fisk, trevlig personal och en otrolig utsikt. Vill starkt rekommendera att köpa med ett urval av fisk, sås, potatis och annat gott för att sedan ”picknicka” på bänkarna uppe på utsikten. Finns engångsbestick och tallrikar att få i butiken. Går även att köpa färdiga tallrikar med t.ex. mos eller burgare.
Fint läge, men tyvärr motsvarar inte maten förväntningarna eller priset. Ledsamma, för hårt stekta sillar med pulvermos
Helt fantastiskt kväll! Så mycket godsaker som var framdukade. Vi var ett sällskap på 7 och vi var supernöjda. Mycket trevlig personal
Åt spätta med mos, rent ut sagt vidrigt Spättan var halvfabrikat, bestående mest av panering och moset var gjort på pulver utan kryddor. Dagens största besvikelse
Comment on this business

Directions to Kåseberga Fisk with public transportation


Kåseberga 300 meters
322

to add Kåseberga Fisk map to your website;