facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for K9 Education

K9 Education

About

K9 Education drivs av Kickan som utbildat hundar och hundägare i cirka 17 år. Specialiserad på grundträning.

Story

Canines kurser vänder sig till de som vill träna hund på ett positivt och effektivt sätt genom att grunda med lek- och belöningsutveckling vilket Kickan anser är en förutsättning om resultaten ska bli tillfredsställande i en belöningsbaserad träningsmiljö. Oavsett om det är en bra vardagslydnad eller en framgångsrik tävlingshund som är målet så är goda grunder skillnaden som gör skillnaden. En rätt och väl grundtränad hund blir både rolig och tacksam att träna.

Products

Hundkurser & Privatträningar inom följande ämnen...
Lek & Belöningsutveckling, Valp & Unghund, vardagslydnad, Inkallning & Koppel, Antijakt, Agility och Specialsök.



"Kickan som driver K9 Education är hundtränare och hundägarcoach med 20 års erfarenhet som instruktör och problemutredare. K9 Educations mål är väluppfostrade och välbalanserade hundar som fungerar i alla delar av vardagen. Alla vill vi njuta av våra hundar och ha det mysigt och kul tillsammans, och med rätt grunder och träning så är det precis så livet med våra hundar blir. Välkommen till oss!"
Address: Högdalsvägen 9., 13675 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0704948579
es.eninac@nakcik
City: Vendelsö
Zip Code: 13675



related searches: K9 education vendelsö photos, Hundenshus
Reviews
Men hjälp av inkallningsskolan Online har jag blivit en roligare matte. Vi har gått från att inte kunna träna med hunden lös till att i dag ha startat agility hoppklass 1 på en bana inhägnad av plastband med vinst som resultat och för två veckor sedan ta titeln RLD F i Rallylydnad. Tack Kickan för ett fantastiskt bra kurs med ett bra och pedagogiskt upplägg, fylld med bra övningar. Tack för att du fått mig att förstå hur och när jag kan använda övningarna både i vardagen och på tränings och tävlingsbanan.
Bästa hundtränaren jag har träffat. Hon har lärt mig bli en smartare hundägare med bättre förståelse för kommunikation och lärande. Att bli en roligare och intressantare person för min hund öppnade så många dörrar. Resultaten överträffade verkligen mina förväntningar, Kickan litade på min hund och som hunden växte. Från trotsig tonåring till lilla Einstein på ett ögonblick. Efter en session avbröt min vinthund en egeninitierad harjakt och kom på inkallning. Trodde inte mina ögon. Kickan är så klar och precis att det aldrig tog mer än 2 försök innan hunden förstod vad vi ville och glatt levererade. Och jag som trodde jag hade en hund som verkligen njöt av att sätta sig på tvären. Nog för att det krävs hårt arbete på lång sikt för bestående resultat men innan och efter att jag tränade för Kickan var som att gå från svart till vitt.
Jag har genom åren gått för Kickan både privat samt kurser med flera av mina hundar. Både omplacering med många rädslor, unghund med för lätt till stress i livet samt mina aktiva tävlingshundar. Oavsett anledning till att jag behövt extra stöd i min hundträning har Kickan alltid hittat nycklar som hjälpt oss framåt. Hon besitter otroligt stor kunskap kring hundar och träning. Dessutom har hon ett engagemang och en värme som alltid får mig som ägare att känna mig lyft och gladare när jag åker därifrån. Finns ingen bättre när det kommer till att hjälpa hundar och oss människor till en trevligare vardag.
Jag är så tacksam för att jag fick en sponsor plats på Inkallningsskolan! Kursen är upplagd för att man ska lyckas, övningar beskrivs på ett sätt som är lätt att förstå och följa. Det är roligt att göra övningarna och hunden lär sig fort att vara uppmärksam på sin förare. Tack vare Kickan har jag idag en hel låda med belöningstekniker samt en hund som älskar sitt namn och själv håller koll på mig på promenaderna : Inkallning är livet!
Jag och min pinscher Sune är oerhört tacksamma över Kickans kurser och engagemang! Med fokus på trygg och lekfull träning har vi fått många bra vägar att ta oss tillsammans! Det är roligt, energifyllt, inspirerande och uppmuntrande att gå kurser här, man kan helt enkelt inte få nog av Kickans upplägg och feedback! Värt varenda öre! Tack säger vi!
Kan varmt rekommendera kursen Pre Sport Puppy skolan online! Ett toppenupplägg där lektionerna innehåller bra övningar med förklarande film och text. Har fått många verktyg med mig för att kunna lägga en riktigt bra grund med min nya
Kickan är en engagerad och mycket duktig instruktör som ser till varje hunds och ägares behov. Resultaten talar för sig själv. Lyssna på vad hon säger, upprepa och ni kommer få en superupplevelse. 10/10!
De senaste tio åren så har jag gått olika kurser hos Kickan och jag har aldrig blivit besviken. Med mig hem har jag fått så många verktyg som hjälp mig att få en trivsam avslappnad vardagslydnad på alla mina hundar. Dessutom är det alltid roligt att gå kurs hos Kickan då hon bjuder på sig själv, hjälper och stöttar med både tålamod och värme.
Riktigt rolig och bra onlinekurs vi går! Gillar skarpt att allt är så positivt och lekfyllt! Tydliga instruktioner i både skrift, bild och film. Ett extra stort plus för den fantastiska feedbacken man får längs vägen!
Jag kan inte nog rekommendera Kickans hundkurser : Jag har gått flera kurser hos henne och har fått sådana otroliga resultat på mina hundar. Ni missar en otroligt bra och pedagogisk instruktör om ni inte väljer en kurs hos Kickan Nickolic! Ni kommer inte bli besvikna och ni kommer få fantastiska resultat i er hundträning. MVH Ulrika Nelzén
Comment on this business

to add K9 Education map to your website;