facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaananbadet

Address: Kaanans Väg, 168 44 Stockholm
City: Stockholm
Zip Code: 168 44


Similar places near
Hässelby Strandbad Hässelby Strandbad 2 km Det är trevligare nu än vad det var för några år sedan. Soptunnor med sortering och f...
Kyrkhamn Kyrkhamn 7 km
Sätrabadet Sätrabadet 7 km När en vuxen man sätter sig ner å Skiter i vattnet 2 meter ifrån mig och mina barn då...
Reviews
Jättemysigt utomhusbad med flera stränder som är långgrunda med fin sand. Det finns hopptorn och bryggor. Man kan välja mellan att ligga på klippor, gräs eller sand. Det finns närhet till café och minigolf samt restaurang med många uteplatser. Stor parkering. Tillgång till utedass. Vackra naturområden precis i närheten.
ETT GRYMT BADSTÄLLE !!! Finns allt du behöver! Parkering, gratis och betal där betal parkeringen är 8kr/h. Bajamajor och kiosk för alla som är lite hungriga och törstiga. Finns även flera lekplatser för dom små Måååååånga ++++++++ från mig !!!
Min favorit badstrand i stockholm. Sandig och fint, en bra restaurang på, och minigolf. Super många folk på fina helgdagar, men nästan tomt på morgnarna.
Jätte bra vad strand, dock så vart det svårt att see för att det blåste
Trevligt bad med ett bra café om man är hungrig
Härlig strand att besöka med familjen. Stort negativt är kommunala transportmedel, finns ej
Fint område året om med café, utegym, motionsspår, minigolf, basketplan och såklart bad. Välbesökt och rekommenderar ett besök.
Fint bad, hopptorn, grillplatser, volleybollplan, basketplan, restaurang med mat och fika, boulebar, mycket plats för att sola.
Ett klassiskt Stockholmsbad, stort och fint. Tidiga förmiddagar och och molniga timmar är det härligt. Varma sommarkvällar krävs det stark karaktär för att orka kryssa mellan de grillande storfamiljerna fram till vattnet... Minigolfbanan är jättefin och värd ett besök!
Minigolfen är riktig bra men för ofta mkt folk som grillar och är högljudda.
Comment on this business

to add Kaananbadet map to your website;