facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaatach Lekland

Kaatach Lekland

About

Lekland sprängfullt av roliga aktiviteter. Kom och kör våra elbilar och åk i Kaatach roliga minitivoli.

Story

Kaatach är ett lekland i Stockholm fullt av roliga och lärande aktiviteter för barn som vuxna!

Här kan du bli medborgare, ta körkort eller jobba som kock eller polis i Kaatach egna stad. Ta dig en biltur längst gator och torg eller gå på spännande skattjakt. När vädret tillåter kan du flyga med Kaatach air till rymdlandet, lägga till med båten i vår egna hamn eller resa med tåget på äventyr under borgen. Under sommaren har vi även ett minitivoli utomhus! Vi har rutschkanor, lekhörnor, upplevelsestugor och mycket mer! På Kaatach är allt möjligt och bara fantasin som sätter gränsen. 3000kvm lek helt enkelt!
Vi har ett mysigt café med både mat och fika, på sommaren har vi även en uteservering.
Ni kan dessutom boka barnkalas hos oss, gör det enkelt och låt oss göra jobbet.
www.kaatach.se



"Vårt roliga och pedagogiska lekland är cirka 3 000 kvadratmeter stort och här har vi massor av spännande barnaktiviteter och kurser. På Kaatach kan barnen ta körkort eller jobba som poliser i vår egen stad. Vi har pysseldagar och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.På Kaatachs utomhusdel kan barnen flyga flygplan till Rymdlandet, åka tåg, lägga till med båten i Kaatachs egen hamn och åka karuseller på vårt minitivoli. Tivolit har öppet från maj.Inomhus finns rutschkanor, klättervägg, studsmattor, elbilar, klättertunnlar, sjukhus, skola, barnens café, bank m.m. I staden finns vägmärken och trafikljus, barnen kan köra både elbilar och trampcyklar.Självklart kan du även ha barnkalas, företagsfest och företagsevent hos oss."
Address: Energivägen 2b, 135 49 Tyresö
Phone: 08 400 268 80
City: Tyresö
Zip Code: 135 49



related searches:
Similar places near
Tyresö slott Tyresö slott 4 km Väldigt fint slott och park. Tråkigt att man inte kan gå in i slottet
Reviews
Helt okej Leksand vid dåligt väder. Ganska dyrt för utbudet. Vardagar rätt lugnt men helger kan vara väldigt stökigt.
Ganska litet och passar främst yngre barn. Trist att tivoli-attraktionerna ute inte ingår i priset, kostar 30kr / resa.
Kom med ett barn för första gången och träffade en tjuv. Vår vattenflaska blev stulen. Jag förstår att det är vårt ansvar att ta hand om våra ägodelar, men det var inte trevligt.
Rolig och billig lekpark för barnen. Stora lekytor och enorma lekplatser. Finns även åkattraktioner som är öppna på sommaren. Finns flera studsmattor och andra attraktioner. I leklandet finns även en miniatyrstad där barnen kan köra små eldrivna bilar på små gator och rondeller. Finns även mindre hus där som barnen kan gå in i och leka som affär, polishus, bensinmack, brandkårshus, fängelse etc. Man kan även köpa korv och pannkakor om man blir hungrig.
Trevligt lekland med inne- och utedel på sommaren. Inne finns massor av aktiviteter, bland annat elektriska bilar och klätterställningar och ute finns trampoliner och ett mini-tivoli.
Väldigt trevligt ställe med mycket roligt att erbjuda för barnen. Höjdpunkten var att åka runt med bilarna men fanns mycket annat spännande utomhus också. Bonus för trevliga personalen! Jämför man med bemötandet på Leos där de går runt med hörlurar och blir irriterad när man frågar något.
Mycket bra och uppskattad ställe. Något jobbigt med deras klätterställningar. Det gör rejält ont i fötterna när man klättrar i de..
Toppen ställe. Barnen tjatar redan att vi måste åka dit igen. /Gänget från Skultuna
Mycket roligt ställe för barnen att vara på. Bra parkering direkt utanför. Lite kallt på golvet inne men det finns tofflor att låna om man vill ha det. Trevlig personal och bra urval i kafét. Vi var där på vinterhalvåret så har inte testat allt som finns utanför men det såg också spännande ut.
Inget vidare. Dyrt, litet och karuseller åker endast vid specifika tillfällen. Men personal var extremt trevliga och hjälpsamma
Comment on this business

to add Kaatach Lekland map to your website;