facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffebilen

About

Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen en återförsäljare till Scanomat A/S. Hos oss hittar du produkter för kaffe på jobbet och kaffemaskiner.

Story

Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen en återförsäljare till Scanomat A/S. Hos oss hittar du produkter för kaffe på jobbet: kaffemaskiner, kaffeautomater, espresso-maskiner och vattenautomater till kontor, företag, hotell, restaurang samt offentlig sektor.

Kaffebilen är ett rullande visningsrum med kaffemaskiner och kaffeautomater för gott kaffe på jobbet. I Kaffebilen kan Ni prova såväl våra kaffemaskiner som våra goda kaffesorter, allt anpassat efter era önskemål!

Scanomat är ett rikstäckande bolag med nio kontor i Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Boden, Örebro, Dalarna och på Gotland. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan mitten på 1980-talet. Som enda företag i branschen har vi valt att ta steget att minska kaffeautomatens miljöpåverkan och inte endast klimatkompensera kaffet. Vårt miljöarbete har pågått från start och vi har efter 28 år fortfarande vår första helautomatiska kaffemaskin i drift. Denna kaffemaskin heter K1000 och är troligtvis Scanomats första klimatsmarta kaffemaskin, den var långt före sin tid när den lanserades och är fortfarande aktuell.
Vi minskar koldioxidutsläppen för att hjälpa till att komma tillrätta med klimatförändringarna

För oss på Scanomat Partner Sydost och Kaffebilen handlar det om att ta hänsyn till människor och vår gemensamma miljö. Vi vill spela en ledande roll i arbetet med att ställa om till ett lågkoldioxidsamhälle genom att avsevärt minska koldioxidutsläppen från alla delar i vår verksamhet. Det innebär att vi behöver smarta kaffelösningar i alla steg: från hur vi anskaffar råmaterialet till våra kaffemaskiner, hela vägen fram till renovering eller skrotning av kaffemaskinerna samt hur kaffet produceras från böna till kopp.

Arbetet med att ställa om till klimatsmarta kaffelösningar går snabbt framåt och under de kommande åren är vårt mål att installera ett stort antal nya och renoverade frystorkade kaffemaskiner hos kommuner, offentlig sektor och företag vilka önskar minska sin miljöpåverkan. För att nå våra mål gör vi också stora investeringar i klimatsmarta kaffelösningar. Våra kaffemaskiner slängs inte efter 4 år utan vi renoverar dessa vilket medför en mindre miljöpåverkan än om man måste tillverka en ny kaffemaskin. Att inte låta något gå till spillo är inte bara ansvarsfullt, det är också mer ekonomiskt. Det är bra för både oss, miljö och våra kunder. Vi källsorterar också vårt avfall för att minska vårt generella miljöavtryck. Det är ett viktigt steg mot ett mer hållbart samhälle.

Genom att göra rätt val av kaffesystem kan CO2-förbrukningen minska med upp till 40 %. Med hjälp av vår analys hjälper vi er att minska den totala vattenförbrukningen, odlingsytan, energianvändningen och råoljaanvändningen från böna till kopp. Vi hjäper dig att minska ditt ekologiska fotavtryck. Ekologiska fotavtryck är ett mått på mängden resurser som en människa förbrukar.

Address: Björnhovdagatan 7, 386 35 Kalmar (Kalmar)
Phone: 048534320
City: Kalmar
Zip Code: 386 35


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Scanomat Boden, Kaffemaskin hyra företag
Similar places near
Kaffebilen Kaffebilen 0 meter
Murklan Murklan 1 km
Bao Wok Bao Wok 2 km God mat o minst två portioner. Snabb o trevlig service.
Ölands kommun Ölands kommun 2 km Detta är Öland kommuns officiella Facebook-sida. Här finner du aktuell information om...
Ahlgren Ahlgren 2 km
Disa Lidman Plastikkirurgi Disa Lidman Plastikkirurgi 2 km Jag är väldigt missnöjd med den här kliniken Disa Lidman. Dåligt bemötande och ger my...
Kroppkakan Kroppkakan 3 km Första gången jag ätit kroppkakor 3st räckte då jag blev proppmätt Smör och lingonsy...
Beanloop Beanloop 8 km Översatt av Google Några av de bästa programmerarna du någonsin kommer att träffa arb...
Varvsholmen Varvsholmen 8 km Detta bostadsområde tycker jag ser ut som ett riktigt betonggetto. Dyrt och fult.
Kalmarsund Promotion Kalmarsund Promotion 8 km Kalmarsund Promotion är en organisation med visionen att utveckla regionens företagsk...
LW Fastigheter LW Fastigheter 8 km Helt underbara lägenheter
Kalmar Båtmack Kalmar Båtmack 8 km Försäljning av drivmedel till fritidsbåtar.
EVK-Energi & VVS Konsult AB EVK-Energi & VVS Konsult AB 8 km Vi verkar i huvudsak som VVS-konsulter inom byggsektorn, men uppdragen omfattar även ...
Comment on this business

to add Kaffebilen map to your website;