facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffebönor

Kaffebönor

About

KAFFEBÖNOR GODA EKOLOGISKA ONLINE BRA SORTIMENT TILL BRA PRIS

Story

Kaffebönor från familjeägda rosterier i Spanien, Norge, Italien och Belgien. Kaffebönor av högsta kvalitet som varsamt rostas och blandas för att Du skall kunna njuta din Favoritkopp. Alltid minst 40 olika kaffen i vårt lager i Kalmar. Snabba Dagen efter leveranser. Beställ direkt!



"Koppar är den nya tidens kaffe.Att dricka nyrostat kaffe är en helt ny upplevelse, det är vid rostningen som bönan släpper loss sin smak och arom.Vi rostar ditt kaffe idag. För att njutas imorgon.Koppar är nytt kaffe på många vis.Vi väljer bort fördyrande mellanhänder och senvägarna via centrallager och stormarknader.Vi bär kaffet direkt hem till dig. I en ny typ av förpackning med nytänkande design och fri frakt.Med värderingar som garanterar våra eldsjälar till kaffeodlare och deras plantager ett långsiktigt gott liv."
Address: MYGGDALSVÄGEN 112, 13543 Tyresö
Phone: 086644422
City: Tyresö
Zip Code: 13543



related searches: Kaffebönor test, Kaffebönor Lidl, Kaffebönor wikipedia, Kaffebönor Willys, Köp kaffebönor, Kaffebönor Göteborg, Kaffebönor Stockholm, Kaffebönor Starbucks
Similar places near
Kobia AB Kobia AB 2 km Min arbetsgivare sedan 1999.
Lilla Rött Lilla Rött 3 km Härligt ställe! Jag har hört mycket bra om detta, ställe, så jag ville testa. Väldigt...
Reviews
Detta är rosteriet för den som inte nöjer sig med bra kaffe. Önskar du den där extra smakupplevelsen som bara somliga rosterier får till, och dessutom till ett rimligt pris, kan jag varmt rekommendera detta rosteri.
Visserligen har jag kaffehandel i området men känslan av att få nyrostat kvalitetskaffe direkt hem i brevlådan är en underbar lyx! Rekommenderas alla kaffemostrar!
Helt nyrostat kaffe till ett oslagbart pris och gratis frakt. Helt smärtfri process. Du beställer enkelt på hemsidan sen dyker ett brev upp någon dag senare med smakrikt kaffe från hela världen med transparent spårning. Jag kan inte säga nog gott om Koppar. Jag suktar redan efter nästa sort att prova. Fem stjärnor från mig.
Fantastiskt kaffe men katastrofal kundservice som varken svarar eller verkar vilja rätta sina egna fel för att behålla kunder.
Här var det många väldigt goda omdömen bara beröm och glädjeyttringar. Jag som endast gick förbi efter allt gott som skrivits så måste vi inom kort lägga in vår första beställning ty bi är ju vad som kallas kaffetunnor.
För det första: Mycket gott kaffe som finns i alla olika smaker. Det andra: Ofantligt trevlig personal, oavsett man ringer eller mailar. Alltid snabba med svar och har verkligen kunden i fokus. Rekommenderar den verkligen. Super.
Så gott kaffe till min v60! Smidig leverans och kul med ett brett sortiment där du verkligen kan välja efter smak och tycke
Alltid trevligt att få träffa personal och att lukta på aromen i lokalen, måste upplevas!
Figtades med 1kg bönor från lokala matbutiken ej passerat utgångsdatum utan att få till rätt tryck eller crema. Trodde det va fel på min sage espressomaskin... Sen testade jag en påse från Kafferosteriet Koppar. - Alla mätare slog i taket och jag kunde minska mängden kaffe och ändra kvarnens inställning till mer normala värden. - Nu blev den perfekt! Visade sig att "A och O" bla är fetheten i bönan och då duger inget annat än nyrostade bönor :-
Bra koncept, utbud, service och priser. Men smakmässigt jublar dessvärre ej mina smaklökar när man jämför med andra deluxebönor. Hatten av ändå!
Comment on this business

to add Kaffebönor map to your website;