facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KaffeRista

KaffeRista

About

Med en ljuvlig kopp kaffe och ett leende ser vi till att morgonpendlarna i Svedala får den bästa möjliga starten på dagen. Vi ses över en kaffe!

Story

KaffeRista
Vad är bättre än en välgjord kaffe på morgonkvisten, bryggd på kaffe som är utvald av experter med kärlek för produkten och dess kvalitet? Vi inte bara säljer en fantastisk produkt utan även levererar den med servicekänsla och stolthet. Vår produkt och kunskap, tillsammans med vår yrkesstolthet driver oss till perfektion. Det som gör oss på KaffeRista unika är dels vår produkt, men framför allt vår mobilitet och servicenivå. Medarbetarna i KaffeRista är utbildade Baristas med ett genuint intresse för både kaffe och service.
Kaffet vi har valt ut är ett exklusivt kaffe från Piansa som aldrig är äldre än tre veckor från rosten till kaffekoppen. Piansa drivs som det familjeföretag det startades som 1946 utanför Florens, med manuell och omsorgsfull hantering vad gäller rostning, vägning och packning av kaffebönorna istället för storskalig industriell framställning.

Verksamhetsidé
Vi vill att morgonpendlarna ska få den bästa möjliga starten på dagen med en ljuvlig kopp kaffe och ett leende. Därför kommer vi först och främst befinna oss på stationsområdet i Svedala, för att sedan långsiktigt utöka till att finnas på fler platser i tätorten under dagens lopp. Vår vision är att under lunchtid ha avtal med företag att vara tillgängliga i deras närhet.
Företagsevents kommer vara en stor del av vår verksamhet där vi erbjuder våra tjänster vid nylanseringar, kundträffar, produktpresentationer, mässor, personalfester samt catering.

Vem är vi?
Vi som står bakom KaffeRista har lång erfarenhet inom restaurang- och hotelldrift både inom servisen och i olika chefspositioner. Vi har arbetat hårt för att få den erfarenhet som vi har och har också utmärkt oss genom vår genuina passion för branschen. Vår stolthet och vårt mål har alltid varit att sträva efter bästa möjliga insats, och försöka att överträffa förväntningarna. Hög produktkvalitet och exceptionell service standard har varit våra viktigaste prioriteringar.

KaffeRista Piaggio APE
Det finns en del kaffebar Piaggio APE på marknaden, men vi har valt att specialdesigna vår och har därför, tillsammans med tillverkaren, fått en helt unik enhet som öppnar upp för nya möjligheter. KaffeRistas Piaggio APE är bland annat utrustad med en prisbelönad dubbelgrupp Fracino espressomaskin som drivs på en kombination av el och gas.

Address: Stationsplan, 23334 Svedala
Phone: 072-2270477
City: Svedala
Zip Code: 23334


Opening Hours

Monday: 05:00 - 10:30
Tuesday: 05:00 - 10:30
Wednesday: 05:00 - 10:30
Thursday: 05:00 - 10:30
Friday: 05:00 - 10:30


related searches: Kafferista svedala
Similar places near
MR JAVA MR JAVA 188 meter Väldig stor tallrik kan man säga. Plus, mycket gott. Absolut är Svedalas bästa restau...
Café Monopol Café Monopol 521 meter Här finns en miljö, utan stress och med en känsla av det som var förr i tiden! Goda k...
Carinas cafe och Catering allt från festdag till sötsaker Carinas cafe och Catering allt från festdag ... 521 meter Väldigt tillmötesgående, gjorde specialsmörgås enligt. önskemål, och allt väldigt frä...
SvedalaMässan SvedalaMässan 720 meter SvedalaMässan är andra helgen i oktober varje år.
HosMig (Mi Casa) HosMig (Mi Casa) 5 km HosMig är öppet för alla olika sorters bokningar året runt - fest, bröllop, konferens...
Espresso house @ Sturup Espresso house @ Sturup 9 km 89 kr för en smaklös latte och en kladdig bulle...underkänt
Espresso House Espresso House 9 km Möttes initialt av en sjukt trevlig tjej som jobbade där. Beställde vin och mat och a...
Comment on this business

to add KaffeRista map to your website;