facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffestugan Alphems Arboretum

About

Stängt för sommarsäsongen 2019 men parken håller öppet året runt.
Kaffestugan på Alpems Arboretum erbjuder härlig fikastund i lugn och rofylld miljö.

Address: Rolkebacken, 52151 Floby, Floby
Phone: 051540670
City: Floby



related searches: Kaffestugan alphems arboretum photos
Similar places near
Kaffehörnan Kaffehörnan 2 km Vi gör också smörgåstårtor för beställning. Räkor, köttbullar eller vegetarisk. Smörg...
Reviews
Härlig park med en härlig historia bakom, man måste dock uppskatta träd och buskar annars blir man nog snabbt uttråkad. Fiket är dock mysigt att sitta vid och smakade vid vårt besök utsökt.
Trevligt ställe. Fin natur, mysig miljö, gott kaffe och bra underhållning för kvällen Toaletter: Toalett för rörelsehindrade och möjlighet till att byta blöjor på bebisar Lämplig för hundar: Fina strövområden. Bra park att kunna fika i och ha hunden med sig
Fantastiskt park med träd och buskar. Fint planerat med skyltar på varje träd. Kaffestuga med hembakat.
Alphems Arboretum. En lugn och vilsam plats. Fantastiska planteringar och sköna, vackra stensättningar. Här är vackert att strosa runt och njuta av naturen. Imponerad blir man också av att det är anlagt av en enda man under 50 års tid. Väl värt ett besök
Vilket paradis vi fann mitt i skogen! Lugnt och harmoniskt och med en otrolig historia om denne man och hans livsverk! Hit återvänder vi gärna igen med fikakorgen!
Intressant att en människa med låg skolutbildning från början kunnat åstadkomma detta. Han hade ju en fantastisk hustru som klarade av 10 barn.
En fin Trädgård med Stenar och Växter. Paradiset i Floby, säger endel......Kaffeservering på Sommaren.
Lugn och rofylld plats med en mångfald av olika slags träd. Vid varje träd finns en liten skylt med svenskt och latinskt namn.
Frans Johan Gegerfelt anlade parken genom hårt arbetet under 50 år, ofta dag o natt. Men han var också lantbrevbärare. Fick Patriotiska Sällskapets guldmedalj på sin ålders höst för sitt slit och ett vackert resultat.
Miljön är riktigt fin men serveringen lämnar en hel del att önska. Trots en gedigen meny finns bara få saker att faktiskt beställa och priserna motsvarade inte på något sätt den kvalité man skulle förvänta sig
Comment on this business

to add Kaffestugan Alphems Arboretum map to your website;