facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffestugan Alunbruket

"Välkommen till Skånes äldsta kaffestuga. Korsvirkeslängan byggdes som arbetarbostad i början av 1700-talet och ligger vackert belägen omgiven av Verkeåns naturreservat.1930 började Hilda Nilsson servera kaffe med hembakat i sitt hem. Kaffestugan drivs fortfarande av samma familj, nu i fjärde generation."
Address: Andrarum , Brösarp 277 57, M, SE
Phone: +46 417 261 15
City: Brösarp
Zip Code: 277 57



related searches: Kaffestugan alunbruket menu
Similar places near
Kaffestugan Alunbruket Kaffestugan Alunbruket 114 meter Jag och min flickvän besökte Kaffestugan i Alunbruket idag och kan verkligen rekommen...
Illstorps Lustgård Illstorps Lustgård 3 km Översatt av Google Den såldes för några år sedan och är tillsvidare stängd för omfatt...
Reviews
Jättemysigt café, fanns gott om plats att sitta på. Väldigt prisvärt för en tallrik med 4 olika sorters kakor. Kan vara lite knepigt med barnvagn och rullstol då där är rätt stora stenar vid ingången. Men lite konstruktiv kritik, några parasoll hade varit fint eftersom de flesta borden är i solen. Och även hur man går tillväga när man ska beställa, gick nästan in i köket... Man ska bara ta en meny, gå och sätta sig så kommer dom ut och tar beställning. Men superfint läge och bra parkering.
Mycket trevlig och mysigt ställe! Bra upplägg med att man tar en meny och beställer vid bordet. Uppmärksam personal som tog beställning snabbt trots mycket folk. Kakfatet för 58 kronor var ungefär vad man kunde vänta sig; klassiska kakor och en riktigt bra sockerkaka. Tråkigast var wienerbrödsbullen som ändå får godkänt. Påskbakelsen var god men det är nog bättre att satsa på några av klassikerna istället. Bra utbud av dryck! Underbart att kaffet serveras i en egen liten kanna! Det är en riktig kaffestuga, det! Toalett finns i en egen byggnad och antalet toaletter är definitivt inte dimensionerat efter antalet besökare.
Mysigt hus. Fin trädgård i en härlig miljö. Tog kakbrickan. Socker kakan var bara trist. Men bullen var Fantastiskt god.
Stannade till för en riktig god fika, rabarberpajen o vaniljsåsen var magiskRekommenderade rätterRabarberpaj Med Vaniljsås
Mysigt fik men hoppades på mer matiga mackor! Rabarberpajen med vaniljsås var väldigt god. Fin miljö och kul att det var så många som hade med sig sina hundar. Servicen var snabb och kommer gärna tillbaka för att fika, inte lunch.
Supermysig atmosfär och den godaste rabarberpaj jag ätit!Mat: 5/5
Mysigt, hemtrevligt och lyxigt. Man blir serverad vid bordet vilket känns väldigt lyxigt.
Toppenställe. Fantastisk miljö. Underbart fika och trevlig personal.Rekommenderade rätterChokladtårta
Wow! Vilket underbart ställe. Fick tipset att åka dit av kompisar. Det var den godaste räkmackan jag ätit och jag har ätit många. Brödet var det bästa jag fått på en räkmacka. Maken tog en rabarberpaj och den var även den suverän. Personalen var väldigt bra och snabb service. Miljön helt underbar. Missa inte detta ställe.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem att vi dök upp 8 personer med 8 olika önskemål. Gick och dubbelkollade vad som funkade för vår allergiske kompis. Både kakor och mackorna var goda. Härlig trädgård att fika i. Parkering: Parkeringen fanns ca 3 min från cafe‘t. Grusväg Tillgänglighet för rullstol: Grusplan och grusväg från parkeringen till cafe‘t. Träbro över bäcken. Lite svårkört. Specialkost: Lite dåligt med alternativ. Särskilt om man inte tål både gluten, lactos och nötter.
Comment on this business

to add Kaffestugan Alunbruket map to your website;