facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffestugan Töcksfors

"Asian Town har en personlig och hemtrevlig atmosfär. Menyn är fylld med en härlig blandning av goda rätter, som gör det möjligt för just dig att hitta din favoriträtt. Vi serverar bland annat sushi, thai och kinesiskt mat. Varje dag serveras buffé, där det ingår både dricka, kaffe, salladsbuffé och soppa till ett förmånligt pris, dock utan att tumma på Asian Towns idé om vällagad mat på goda råvaror."
Address: Sveavägen 20 , Töcksfors 670 10, S, SE
Phone: +46 573 210 02
City: Töcksfors
Zip Code: 670 10



related searches: Kaffestugan töcksfors menu
Similar places near
Reviews
Drickorna smakade ingenting, bara vatten och socker. Det fanns inga separata tallrikar för pannkakor så det blev curry pannkakor. Kycklinggrytan var rå och smakade konstigt. Kaffet var inte heller någon höjdare, blir macken nästa.
Nä detta var Inge bra. Åt lunch här 22/7 och maten smakade tyvärr inte mycket. Testade det mesta men var inget som smakade som liknande mat brukar smaka. Sushin var tyvärr inte heller någon höjdare och sjögräset var riktigt hårt. Var en vid bordet som kanske lite elakt påtalade att ju närmare Norge desto mindre krydda i maten. Kanske ligger nån sanning i det.
Gott, mycket och trevlig miljö.Mat: 5/5
Buffé: litet urval, men smaken var helt ok. Vårrullar var mycket krispiga och krabbachipsen inte alltför intensiva. Jag tycker om. Tyvärr var såserna alltför söta för mig och inte starkt kryddade. Sojasåsen på borden innehåller alkohol, inget för gravida och barn. Varför? stämningen är mycket trevlig, ljus och musik skapar en trevlig atmosfär. borden är snyggt separerade från varandra och du kan äta i fred.
En av de bättre asiatiska restaurangerna i den här prisklassen som jag ätit på. Stekt ris och den friterade kycklingen var våra favoriter. kändes färskt och vällagad. Var barnvänlig och vi kom in med dubbelvagn. Gott om plats och trevlig miljö.
God mat och bra service, enda negativa som jag tycker är viktigt är att dom skall ta kontanter. Nu fick jag låna pengar av en kompis för dom inte tog det. Där av 4 stjärnor.
Ett riktigt trevligt matställe, fanns mycket att välja på. Maten var väldigt god. Enda negativa var väl priset, väldigt dyrt. Men dom ligger ju nära gränsen till Norge.Mat: 5/5
Helt oki mat, är buffé så man kan ta det man önskar.Mat: 3/5
Möt Asien i Töcksfors. Hög ambitionsnivå! Fin buffé! Trevlig lokal!
Maten helt ok. Lite kall bara , annars bra.
Comment on this business

to add Kaffestugan Töcksfors map to your website;