facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaffeterian i Broby

Kaffeterian i Broby

About

Cafè och bageri med fokus på hållbarhet och kvalitet. Allt lagas och bakas på plats med noggrant utvalda råvaror. Brödet bakas på traditionellt sätt med surdeg och lång jäsningstid.



"KAFFETERIAN ÄR ETT CAFÉ OCH STENUNGSBAGERI MED FOKUS PÅ KVALITÉ OCH HÅLLBARHET.ALLT LAGAS OCH BAKAS PÅ PLATS HELT FRÅN GRUNDEN MED NOGGRANT UTVALDA RÅVAROR. BRÖDET BAKAS PÅ TRADITIONELLT SÄTT MED SURDEG OCH LÅNG JÄSTID. DETTA FÖR ATT BRÖDEN SKA HINNA UTVECKLA MAXIMALT MED SMAK, NÄRING OCH SAMTIDIGT FÖRLÄNGA HÅLLBARHETEN.TILL ALLA VÅRA BRÖD ANVÄNDER VI OSS AV EKOLOGISKA SVENSKA SPANNMÅL FRÅN MINDRE KVARNAR.DESSUTOM SERVERAR VI EKOLOGISKT HANTVERKSKAFFE FRÅN BALCKS ROSTERI I KALMAR. HOS OSS KAN MAN KOMMA IN FÖR EN FRUKOST, LUNCH, FIKA ELLER FÖR ATT KÖPA MED NYBAKAT SURDEGSBRÖD HEM.DET FINNS OCKSÅ GODA EKOLOGISKA OLIVOLJOR, SAFT, MARMELAD, MJÖL MM TILL FÖRSÄLJNING."
Address: Torggatan 2, 289 41 Broby, Sweden
Phone: +46736578686
City: Broby
Zip Code: 289 41



related searches: Bageri Broby
Similar places near
Broby gästgivaregård Broby gästgivaregård 42 meter En mycket bra restaurang. Lunchpriset är lite högre med det bjuds på en vällagad huvu...
Reviews
Otroligt fint ställe! Kan varmt rekommenderas ! Pajerna är magiska, och så gott hembakat bröd!
Ger Kaffeterian i Broby fem stjärnor, så mysig miljö fantastisk kvalitet på surdegsbröd, äggmacka med hemgjord majonäs var himmelsk tillsammans med ekologiskt kaffe. Topp!!
Mums! Fantastiskt god lunch! Dagens var Pasta pomodoro och laxsallad. Otroligt mysigt ställe! Toppenbra
Otrolig kvalitet, charm och kärlek ::- Värt en STOR omväg!
Superfint, charmigt och gott! Ett kafé med mycket känsla och kärlek bakom. Helt klart värt ett besök!
Fantastiskt ställe intill Broby Gästgivargård, otroligt gott kaffe, och vilka bakverk, den nygräddade banankakan och chokladkakan med vispgrädde var en riktig höjdare. Och så kunde vi sitta utanför och njuta av atmosfären. Garanterat, vi kommer tillbaka på motorcykel nästa gång från Mölle!
I dag serverades en helt underbar sallad. Det var så gott. Till det var det surdegsbröd. Drycken som ingick var vatten the o kaffe. Dom har en granula som jag anser är den bästa. Testa stället om du är i broby. Där är inget halvfabrikat utan gjort på stället från grunden.
Mysigt ställe med genomgående hög kvalité. Både pizza och semlor är en av de bästa vi har ätit.
Mysigaste fikastället i trakten. Alltid något nytt och annorlunda att prova - och det alltid gott.
Mkt trevligt ställe. O god mat o en pilsner
Comment on this business

to add Kaffeterian i Broby map to your website;