facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajak i Grundsund

Kajak i Grundsund

About

Vi hyr ut kajaker på Östra kajen i Grundsund. Här erbjuder vi bl.a. uthyrning av kajaker, kurser för både nybörjare och mer erfarna paddlare, längre och kortare turer med övernattning och guide. Kom och upplev Grundsund och Bohusläns skärgård m

Story

Du hittar oss på Östra kajen i Grundsund, alldeles innan Pelles Rökeri.
Mer information finns på http://kajakuthyrning-grundsund.se/

Address: Östra kajen 10, 45179 Grundsund
Phone: 0707-332240
City: Grundsund
Zip Code: 45179



related searches: Kajak i grundsund review, Begagnad kajak, Rainbow Oasis 430
Reviews
Bra uthyrning, dock finns det vackrare ställen att paddla på. Under turistsäsong får du trängas med alla motorbåtar som cirkulerar runt öarna. Där det är trångt i sunden känner man mer avgaser en salta vindar. Tidig vår eller höst funkar bättre. Ingen naturupplevelse direkt.
Hemskt gör aldrig om.
Gott om kajaker i olika färger att välja mellan. Personalen är trevlig och väldigt hjälpsam, man kan få tips på turer eller resmål, med en karta att ta med. Om man vill åka på tur med guide så finns det, och för de ovana paddlarna så får man en bra snabbkurs innan man far iväg.
Vi gjorde en heldagstur som varvade teori, övningar och paddling på ett bra sätt. Återkommer gärna för en längre kurs!
En rutinerad och mycket trevlig uthyrare. Grundsund en liten lugn pärla. Lugnt för nybörjare i sundet med kajer och stugor utmed sidorna o badstrand, tuffare paddling ut mot havet där sälar kan påträffas, bad från öarnas klippor, räkbåten med färska räkor att mumsa på efteråt på kajkanten eller på vandrarhem. Kan varmt rekommenderas!
Översatt av Google Här kan du registrera dig för kurser Original Her kan du melde deg på kurs
Comment on this business

to add Kajak i Grundsund map to your website;