facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajak och Uteliv

Kajak och Uteliv

About

Välkomna till vår kajakbas. Här hyr vi ut kajaker och SUP-brädor, ordnar guidade turer och kurser i havspaddling samt säljer kajaker och tillbehör.

Story

Vi välkomnar dig till vår anläggning på Gräddö i Stockholms skärgård. Hos oss hittar du allt inom havskajakspaddling och Stand Up Paddle, SUP. Här kan du gå kajakkurser och kurser i SUP samt hyra kajaker och SUP-brädor för den egna utfärden eller delta i guidade turer. I butiken hittar du det mesta som behövs för den perfekta paddlingsturen.



"Kajak & Uteliv är det kompletta kajakföretaget med både uthyrning av havskajaker och kanadensare, kajakkurser, guidade kajakturer samt försäljning av kajakprylar IRL och via webshopen kajaksaker. Hos oss har du alltid nära till fina paddelvatten från de två kajakbaserna på Gräddö och Furusund."
Address: Gräddö Brygga, 76015 Gräddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 4617640315
City: Gräddö
Zip Code: 76015



related searches: Kajak och uteliv review, Kajak och uteliv age, Paddla kajak och uteliv
Similar places near
Samstorps Gård Samstorps Gård 3 km Ett fantastiskt ställe för barnfamiljer och vuxna. Fin miljö och klimat God mat ...
Reviews
Är man ute efter att köpa sig en Havs kajak och Befinner sig i Norra Skärgården. Är det perfekt att vända sig till kajak och ute liv. Dom har lång erfarenhet av havs paddling. Eller om man hyra kajak på en tur. Ni kommer få bra hjälp av kunnig personal som vet vad dom pratar om.
Varje år börjar jag med att gå en grundkurs i självräddning för att få det färskt i kroppen om olyckan infinner sig, eller bara för att sätta olika manövrering tekniker. Provar olika ställen varje gång för att få olika input. I år blev det Kajak och uteliv som jag varmt vill rekommendera. Underbar plats att lära sig grunderna med att föra fram, manövrera och hantera sin kajak med hjälp av olika tekniker. Självräddning och kamraträddningen var super rolig att repetera. Jag hade proffsiga Molly som instruktör, hon var lugn och trygg att ha med ut.
Stort utbud av kajaker! Bra grejer till bra priser
Vi, två vuxna och två barn, 5 resp. 8 år gjorde en familjetur. Det var en jättekul och mysig kajakutflykt i familjekajaker. Barnen behövde inte paddla så mycket. Gruppen var ganska jämnt komponerad och turen var lagom lätt och lång. Fint med lite fika och bad på en strand innan vi vände tillbaka till Gräddö. Rekommenderas barnfamiljer som vill göra nåt kul och lagom hurtigt tillsammans - en mjukstart där barnen kan pröva på lite friluftsliv en för- eller eftermiddag. Instruktören/guiden var trevlig och kunnig. Kort och gott en jättebra aktivitet med en bra och seriös arrangör!
Bra utrustning. Dock, vi gick ut i rätt hård nordanvind och alla tips vi fick - utan reflektion eller kommentarer - på lägerplatser lågt rakt nordligt. Dessutom väldigt omständliga avbokningsvillkor och avgifter på återlämning efter stängning m.m. Andra ställen har system för återlämning efter butikens stängning. Inte smidigt för en ganska väderberoende hobby. Däremot kan dom ställa in egen tur- och kursverksamhet m.m. vid dåligt väder - men inte den som hyr utrustning.
Hyrde förra året och i år. Bra kajaker oc personal, fantastiskt kunniga, tillmötesgående och hjälpsamma. Här finns inga problem bara möjligheter. Kommer hyra här igen.
Trevlig och kunnig personal! Smidigt vid hämtning och lämning. Dubbelkajaken vi hyrde var kanske lite väl tung och bred men den funkade trots allt som den skulle för en paddlare på 195. Det fanns andra mindre/smidigare 2-mans som såg bättre ut. Enmanskajakerna är nog också lite roligare.
Utmärkt ställe att hyra kajak och utgå härifrån, för Söderarms skärgård
Comment on this business

to add Kajak och Uteliv map to your website;