facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajakeriet

About

Kajakeriet säljer paddelfarkoster från bla. Old Town och Ocean Kayak. Vi har även uthyrning med ett fantastiskt utgångsläge för att upptäcka Stockholmsskärgård med olika typer av farkoster.



"Vill du paddla kanot, kajak, kanadensare eller SUP i Stockholms skärgård, har vi det du behöver samt ett fantastiskt utgångsläge."
Address: Småängsvägen 1, 13467 Värmdö
Phone: +46708650806
City: Värmdö
Zip Code: 13467



related searches: Söderkajak, Old Town 120 AutoPilot, Old Town Next, Hyra kajak Nacka, Hyra fiskekajak, SOT-kajak, Old Town kanot
Similar places near
Villa Soludden Conference & Events Villa Soludden Conference & Events 10 km Helt fantastiskt läge. Ska man ha fest på kvällen med musik så är det här inte det bä...
Sportringen Värmdö Sportringen Värmdö 12 km Bra läge med gott om fria parkeringsplatser. Tillmötesgående personal. Blandat sortim...
Reviews
Vi hyrde dubbelkajak i fyra timmar och paddlade runt Björnö naturreservat. Mycket fint, vi stannade med vår matsäck på en pytte kobbe och njöt av solen. Mycket fint bemötande och bra intro till paddlingen. Vi åker gärna hit igen och hyr heldag
Cannon staff and cannon location in one of a few real archipelagos in the world. One summer day it is unbeatable! Kanon personal och kanonläge i en av ett fåtal riktiga skärgårdar i världen. En sommardag är det oslagbart!
Hur mycket kajaker och grejer som helst. Mycket bra startpunkt mot inner och ytterskärgård
Jag bor i närheten och har ännu inte skaffat en kajak. Därför är det perfekt att enkelt kunna svänga ned till Kajakeriet och hyra. Har hyrt flera gånger och det är alltid smidigt och har inte behövt boka i förväg men alltid bra att smsa och stämma av först med ägaren. Pierre är en väldigt trevlig och hjälpsam ägare. Rekommenderar!
Du kan sannolikt inte finna en mer kunnig och omtänksam säljare av kajaker och kajakprylar än Pierre på Kajakeriet. Dessutom en stenkast bokstavligen från fina kajakvatten.
Världens trevligaste ställe att hyra kajak och utrustning. Ovanligt urval av bra kajaker. Bra läge med buss mindre än en timme från sta´n. Alltid vänlig, hjälpsam och intresserad.
Bästa stället att hyra kajak mm i Stockholms skärgård. Pierre är alltid tillmötesgående och kan lösa det mesta.
Grymma kajaker, trevliga ägare och fantastiska omgivningar att paddla i!
Trevlig och avslappnad service. Galet många kajaker att välja mellan och nära till fin paddling.
Bra personal.Lånar ut kajaker vid sen leverans.Super. Lite höga priser på tillbehör.
Comment on this business

Directions to Kajakeriet with public transportation


Björkvik brygga 220 meters
Björkviks brygga 230 meters
428
428X
429
429X
Björkvik 230 meters

to add Kajakeriet map to your website;