facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajakspecialisten.se

Kajakspecialisten.se

About

BUTIKENS ÖPPETTIDER
http://www.kajakspecialisten.se/cldoc/butik_2250/oppettider_1191.htm

KURSER
http://www.kajakspecialisten.se/cldoc/kursoversikt_14/datum-bokning_62.htm

VÄGBESKRIVNING
http://www.kajakspecialisten.se/cldoc/butik_2250/hitta-hit_1193.h

Address: Fisksjöängsvägen 19, 11542 Stockholm
Phone: 0707746663
City: Stockholm
Zip Code: 11542


Similar places near
Stockholms Guidebyrå AB Stockholms Guidebyrå AB 2 km Dom ställde in kursen sent kvällen precis innan kursstart. Erbjöds ingen kompensation...
Reviews
Fantastisk kunnig personal med gedigen egen erfarenhet kobinerat med ett parfekt läge, gör det till den absolut bästa platsen att både öva sin kunskap på såväl som att köpa utrustning. Bästa stället i sverige !!
Kunnig, personlig och har fantastiskt service! Vill man få grym service och hjälp att hitta rätt utrustning för ditt paddlade kom hit!
Fantastisk service och mycket kunskap här
Perfekt startpunkt för korta och längre kajakturer!
Bäst i Stockholm på surfski
Soligt läge och väldigt lugnt.
Magnus F tog väl hand om mig och hjälpte till med val av Surfski och utrustning, samt arrangerade en teknisk kurs i paddlingsteknik. Min uppfattning är att han besitter mycket kunskap och information om surfskidor. Han är ingen vanlig säljare på det sättet att det är vad man måste ha, punkt, men han förklarar hur hans erfarenhet är och vad som har fungerat för honom, vilket gör mitt val mycket lättare. Stället är väldigt bra för att prova på i lugn och ro, han har också bra instruktörer som hjälper sig, jag hade Julia som instruktör, hon hade paddlat sedan barnsben och tävlat. supernöjd med kajakspecialisten. Kan varmt rekommendera ett besök och prova.
Comment on this business

to add Kajakspecialisten.se map to your website;