facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajaktiv

Kajaktiv

About

Kajaktiv för ett aktivare kajakliv



"Kajaktiv säljer havskajaker, SUP, fiskekajaker, packraft och forskajaker. Vi erbjuder kurser och äventyr inom forsränning, forspaddling, havskajak och SUP. Med över 20 år i branschen har vi både erfarenheten och kunskapen att ge dig rätt råd och hjälp inför ditt köp. Du kan antingen handla i vår butik i Dala Floda, eller online."
Address: Lissforsvägen 11, 785 44 Dala-Floda, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 0241-223 61
City: Dala-Floda
Zip Code: 785 44



related searches:
Reviews
Wow - säger bara wow - vilket ställe och vilken kurs. Fyra dagar Forskajak steg 1 + steg 2 med Micke som instruktör. En perfekt mix mellan teknik, säkerhet och köra fors. På fyra dagar gick jag från total Rookie till att köra en klass 3-fors. Vandrarhemmet på Kajaktiv är fräscht, ljust och trevligt. Ett extra plus är bubbelpoolen, en skön avslutning på dagen. Micke, James o Frida ser till att du trivs och mår bra. Helt enkelt superbra och värd varenda guldstjärna
Vi på A.N Mättjänster AB körde teambuilding med packraft hos Kajaktiv och alla i gruppen var väldigt nöjda och hade riktigt trevligt. Gruppen hade aldrig tidigare testat nåt liknande men aktiviteten är perfekt för teambuilding. James och hans guider är duktiga, hjälpsamma, väldigt trevliga och lättsamma och fick snabbt ut oss i forsen. Kajaktiv ligger idealiskt vid Lissfors som är perfekt för sån här aktivitet. Rekommenderar starkt att man tester på det här som teambuilding, kompisgäng eller familjeaktivitet.
Grym service! Saknade en reservdel jag inte hittade någonstans och mailade kundcenter på Kajaktiv. Efter mail fram och tillbaka så var reservdelen jag sökte postad inom nåt dygn från första kontakt. Tack så mkt : Superservice!
Så kul helg med prova på forspaddlingskurs i Dala Floda med Kajaktiv. Vi är jättenöjda. Vi fick stegvis lära oss hur vi tog oss förbi olika delar av forsen och i slutet klarade vi av att köra hela forsen på ett säkert sätt efter mycket bra instruktioner från vår coach Micke. Det gav mersmak.
Suverän helg på forspaddling steg 1 under guidning av Micke och Anu, rekommenderas varmt om man vill ha ett lärorikt, beroendeframkallande äventyr
Haft en fantastiskt upplevelse på Kajaktiv. Riktigt duktiga instruktörer o jättebra service. Kan verkligen rekommendera. Platsen och kurserna är grymma.
Var här på helgkurs och hade en bra tid både under och efter! Efter kursen fanns gott om tid för bastu, jacuzzi och numera även en badtunna som vi hjälpte placera ut.
Bästa platsen för rekreation, forspaddling, mountainbike cykling och hänga med vänner.
Fantastiskt kul kurs, pedagogiskt, säkert och Micke var grym!
Forsränning hos Kajaktiv i maj. Superbra helg. Utmanande men tryggt med erfarna instruktörer och bra utrustning.
Comment on this business

to add Kajaktiv map to your website;