facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajutan

Address: Gamla Storgatan 47 , Holmsund 913 31, AC, SE
Phone: +46 90 240 40
City: Holmsund
Zip Code: 913 31



related searches: Kajutan restaurant, Kajutan menu, Kajutan food
Reviews
Denna restaurang räddade två resenärer från svält. Bra läge. Läcker hamburgare , pizza var lite saltare än vi hade velat. Personal .
Väldigt God pizza! Testade kajutan special med oxfilé. Var toppen med krispig botten och bra balans med bra ingredienser
Spännande namn på pizzorna och gott husets rödvin. Skärgårdspizzan är väldigt salt, kanske skulle den passa bättre som en pizza blanco med exv färskost med pepparrot eller liknade. Trevlig personal och bra service!
Trevlig restaurang med mysig inredning. Det fanns mycket olika maträtter att välja mellan och personalen var trevliga Parkering: Några parkeringsplatser Tillgänglighet för rullstol: Ranp för rullstolar
Som vanligt bra mat och trevlig personal även om det var flera år sedan jag var där sist. Dessutom en av dom godaste glutenfria pizzor jag ätit på länge.Mat: 4/5
Trevligt ställe, bra service o god mat, dom bryr sig om sina kunder o går o frågar om allt är bra o smakar gott
Duger i kris, men blir inte imponerad av dagens. Däremot fungerar pizzan.Mat: 2/5
Har sällan ätit sån god pizza som den jag åt igår, en Quattro Stagioni. Perfekt tunn fast botten o mycket smak på allt Kommer äta här igen om jag får chansen Rekommenderas!
Lätt att parkera, trevlig atmosfär och trevlig personal. Lite tråkigt att vi inte fick vad vi beställt, men bra att det löste sig.
Fick dåliga räkor i min pizza. -Fick peta bort dessa. Påpekade detta för servitören som skulle framföra detta till kocken. Men fick Ingen rabatt eller kompensation på priset det kunde man ju ändå fått tycker jag. Blev dålig i magen senare samma kväll.
Comment on this business

to add Kajutan map to your website;