facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kajuteriet

"När du besöker Kajuteriets restaurang kan du förvänta dig att få en upplevelse utöver det vanliga.För oss är det viktigt att du som gäst trivs och är nöjd med allt vi har att erbjuda, från maten, bemötandet samt live musiken till själva utsikten.Med råvaror från hav och land skapar vi smakrika rätter som passar alla. Beställ lunch eller från vår á la cartemeny, valet är ditt. Tillsammans med din måltid kan du under vissa kvällar även lyssna på live musik inne på pergolan som är ansluten till restaurangen.Musiken varierar i allt från akustisk blues till mer högtidsinspirerad sådan, hos oss finns det något för alla att lyssna på.För att se kommande evenemang, firanden och livespelningar klicka här."
Address: Bryggövägen 1 , Limhamn 216 12, AB, SE
Phone: +46 40 15 54 94
City: Limhamn
Zip Code: 216 12



related searches: Kajuteriet menu, Kajuteriet limhamn, Limhamns Småbåtshamn, Badhytten, Törringelund, Helsingburger, Vessel Limhamn, Fiskboden Lomma
Reviews
Jag och min kompis hade oturligt nog bokat bord på midsommar hos er. Jag har aldrig varit med om otrevlig service tidigare och var i chock att det var hos just er det skulle ske. Detta var under all kritik. Hovmästaren var rent otrevlig och spydig. Alla som jobbade på denna restaurang gjorde allt för att försämra en bra kväll. Kommer aldrig någonsin åka tillbaks och rekommenderar ingen att äta på denna restaurangen.
Jag besökte er restaurang nyligen och jag skulle vilja dela med mig av min upplevelse. Tyvärr var det några saker som inte riktigt levde upp till förväntningarna. För det första var maten varken särskilt god eller varm. Det saknades även lite smak och jag tror att det hade behövt mer salt för att förbättra smaken. Det är viktigt att maten serveras vid rätt temperatur och smakar välbalanserat. För det andra märkte jag att det tog ganska lång tid, ungefär 15 minuter, att få ett vattenglas. Det skulle vara bra om ni kunde förbättra servicen på den fronten och se till att drycker serveras snabbare till gästerna. Slutligen var jag besviken över att toaletten var ur funktion. Det är viktigt att ha fungerande toaletter för gästernas bekvämlighet och det skulle vara bra om ni kan se till att sådana problem åtgärdas snabbt. Jag hoppas att ni tar min feedback på allvar och att ni vidtar åtgärder för att förbättra er restaurang. Jag är övertygad om att ni har potentialen att erbjuda en bättre matupplevelse och service till era gäster. Tack för er uppmärksamhet
Bra räkcesarsallad. Riktigt tråkigt bemötande av den långa manliga servitören. Det förstörde stämningen för hela sällskapet. Ryggbiffarna kunde endast beställas medium, inte medium rare. Okej, med de var alla well done. Trist med så fint läge. Nu förstår jag varför det var halvtomt trots strålande väder på en ledig dag. De hade ändå Ford bokat halva stället. Priserna är dessutom uppåt väggarna högt för att vara Malmö och usel service.
Jag beställde: "RISOTTO PÅ VÅRT VIS ⎮ 215: vegansk / vegetariskt alternativ Stekt risottobiff - tomatragu - bakad portabello - grillad citron " och det visade sig vara två block pressad risotto som sedan pannerats och stekts, tyvärr var rätten helt smaklös och konsistens fullständigt vedervärdig. När jag påtalade det för serveringspersonalen blev jag illa bemött, ingen ursäkt eller ens erbjudande om att beställa något annat. Det finns mycket bättre, och mer prisvärda restauranger i området.
Utmärkt ställe för lunch, lätt att bli av med bilen. "Icke sommartid" är utrymmet inne begränsat och man bör boka bord även för lunchen. Jag kan rekommendera Wallebergaren! Mycket god. Jag kommer absolut att återkomma om tillfälle ges när jag är i Malmö nästa gång. Parkering: Gratis parkering med p-skiva precis utanför restaurangen.
Vi var gäster hos er, även om vi bokat bord och tid så kändes de som vi var oinbjudna. Vi satt och väntade i 25 min innan vi en efter en gick till olika i personalen för att be om meny och påpeka att vi inte fått en servitör för att kunna beställa något. Vi bad flera gånger därefter om att få beställa och ert svar var: vi har många gäster idag. Vi var även era gäster. Vi såg hur olika servitörer gick till bord runt om oss, både ätande och ny placerade gäster, vi valde själva att gå till baren för att beställa dryck, även om man beställde en kaffe med socker så kom ni ut utan socker, påtalade detta och fick socker för att sedan be om en tesled. att man sedan ska be om en sked, Med en attityd som att vi störde er. de är ni som anställer som ska ta en halvdag och lära upp personalen. Vi valde att lämna, ja 13 st fick lämna för att vi inte fick gehör, servitris, dryck eller mat och kände oss så pass ovälkomna. De kanske är min sista morsdag med min mamma och ni har inte rätt att förstöra den. Något annat att påpeka är att de inte är anpassat för rullator o ni har inte toalett i huset. Jag kommer undvika att gå till er o kommer avråda samtliga.
Det verkade som personal var lite underbemannad. Vi fick vifta bestämt för att få uppmärksamhet och få menyer. Hade ringt innan för glutenfri alternativ, fick veta att det inte fanns problem men det var väldigt begränsad. Maten var ok hamburgare väldig torr men väldigt lite för det man betalar. Våra vänner som hade varit här sa att de brukar ha bra cocktail men det serverades inga fanns inte ens i menyn. Fina lokaler, kan eventuellt testas vid fint väder och bara sitta ute utan att äta annars tycker jag blir inte värt ett nytt besök. Vegetariska alternativ: Halloumi burgare Specialkost: Begränsat glutenfri.
Torrt bröd, torr torsk som solat alltför länge i ugnen, ej kryddad, ärtpure med märklig smak. Konstig blandning. 155 kr. Byt ut köket
Det var en härlig atmosfär, god mat, och mycket mat, en portion var stort nog för 2 eller nåt, för jag orkade enbart halva min tallrik. Men jag gillar inte att en tar betalt för kran vatten, och kallar det vatten från flaska när flaskan aldrig kom till bordet, så är det för mig kran vatten. Ett tips är då sålänge du dricker vin så borde vatten ingå. Och vinglas ska komma med med flaskan för vi hade fullt med döda flugor i våra glas, som redan stod på bordet.
Vilken fantastiskt påskdag på kajuteriet. Var där med familjen för att äta en god bit mat. Måste bara säga att vilket ställe. Maten super bra, personalen gav verkligen ett proffsigt intryck samt väldigt service mind. För att inte tala om miljön. Vilket ställe, helt oslagbart läge. Tänk när alla båtar ligger vid bryggan. Här blir det fler besök under våren sommaren. Helt enkelt satans bra ställe.
Comment on this business

to add Kajuteriet map to your website;