facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kakboden Sundstorget

"Ett genuint konditori som har funnits i Höganäs mer än 60 år. Drivs idag av Anneli och Dierk som är den 4:e generationen bagare. Vi tillverkar allt mellan en fralla och fantastiska bröllopstårtor.Vi öppnar vår bak-lucka som ligger på sidan om huvudingången redan kl.03,00 på morgonen."
Address: Centralgatan 2 , Höganäs 263 38, M, SE
City: Höganäs
Zip Code: 263 38



related searches: Salthallarna Höganäs, Hamnkrogen Höganäs
Similar places near
Ciabatta Coffeehouse Ciabatta Coffeehouse 519 meter MÖGEL VARNING!!! Beställde ost & skink ciabatta och en mer. Skinkan var helt mög...
Pizzeria 2 By 2 Pizzeria 2 By 2 2 km Kanongoda pizzor, klart senaste årens vinnare
Pannkaksladan Pannkaksladan 2 km Det är en fin plats för barnfamiljer med många aktiviteter för barnen. Till exempel f...
La Maison Francaise La Maison Francaise 5 km God vit sparris mimed varm briesås satt fint till lunch! Sparrisen var möjligen lite ...
Albertsgårdens Kaffeservering Albertsgårdens Kaffeservering 13 km Otroligt mysigt och en väldigt spännande historia, underbar kakbuffé och världens snä...
Reviews
Vi kom 4 st i sista minuten. Men vi blev vänligt bemötta. O fikan var så god som vanligt. Har så stort sortiment att välja på.
Bra ställe för frukost, full rulle på morgonen och bra atmosfär. Gammal gurka ger en 4, men prisvärt
Absolut värt ett besök, goda och massor av olika och goda kakor, även mackor och smörgåstårtor som verkade goda fanns till beskådan.
Väldigt god brunch, jag åt så jag inte kunde röra mig.
En riktigt bra brunch med både kalla och varma rätter inklusive pannkakor med grädde o h sylt. Det fanns något för alla. Den här gången fanns det även en riktigt smarrig smörgåstårta. Vi återkommer gärna.
Trevlig frukostbuffé. Vi var här en söndag morgon och det var trevligt. Ungefär som en enklare hotell frukost med bacon, äggröra och Janssons frestelse. Massor av pålägg. Pannkakor, sylt och grädde. Stort urval av fikabröd. Prisvärt och värt ett besök!
Mycket trevligt och gediget. Känns småskala och familjärt. Frukostbuffén kommer vi äta igen.
Goda bakverk mm. Dock var frallorna mkt godare innan receptet ändrades för x antal år sedan.
Fantastiskt konditori, massor av kakor och bakverk att välja bland. De hade ett antal burkar med lösviktste att välja på jag är ingen kaffedrickare. Mycket trevlig och serviceminded personal. De hade dessutom "Omas bienenstick", en bakelse som jag bara har hittat i Österrike innan. Men nu finns den på kakboden i Höganäs också. Hurra.
Tyvärr så lever stället inte upp till det rykte det har eller iallafall har haft. Vi åt frukostbuffe och det kändes som att stå i en trång liten vägkorsning vid rusningstid. Lokalen har ingen mysfaktor alls och känns mest nergången och ofräsh. Menyn kostade 95:- och innehöll ett ganska stort utbud men kvaliten på maten saknade ganska mycket kärlek. Bland annat så hade äggröran brännt fast i botten och fått en grönaktig nyans men var fortfarande blöt i ytan. Maten får barai förhållande till priset. Lokalen och läget får .
Comment on this business

to add Kakboden Sundstorget map to your website;