facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kalasborgen

Kalasborgen

About

Alla barnens favorit! Hyr hoppborg till kalas, fest eller en mysig familjedag.



"Hyr ut hinderbana , hoppborg , sportaktiviteter, mekanisk tjur, tält, möbler och allt till event och kalas"
Address: Kavallerivägen 42, 24591 Staffanstorp
Phone: 0700595073
City: Staffanstorp
Zip Code: 24591


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Hyra hoppborg, Hoppborg barn, Rabattkod Kalasborgen, AktivitetsHyra, Hyra maskot till barnkalas, Försäkring hoppborg, Hyra hoppborg kalas Stockholm
Reviews
Trevligt familjeföretag med stort utbud av alla tänkbara roliga saker. Vi hyrde hoppborg till de små och hinderbana till de lite större. Popcornvagnen och slushy var en hit! Allt var förberett när vi kom för att hämta och personalen var lättillgängliga och svarade på alla våra frågor. Planerar nu kommande 50 årsfest och ska absolut hyra från kalasborgen igen.
Vi använde oss av Kalasborgens tjänster för ett företagsevent som blev väldigt lyckat. Vi valde Kalasborgen pga stort utbud, bra bemötande från dag 1 och förståelse hur event fungerar. Popcorn maskinen kommer vi inte glömma men även deras olika hoppborgar som är av mkt bra kvalité. Rekommenderar starkt detta seriösa bolag och vi kommer använda dem igen. Tack för ett lyckat och bra event.
Anlitade Kalasborgen när vi hade ett företagsevent familjedag på jobbet, ca 260 besökare som blev väldigt lyckat, både bland äldre och yngre. Ett proffesionellt bemötande vid första kontakt. De satte upp stationerna, pratade med våra gäster och spred positiv energi. Väldigt serviceminded och vi kommer anlita dem åter igen. Jag rekommenderar dem starkt för företagsevent, stora som små.
Seriöst företag med många tjänster! Kommer definitivt att anlita dem många fler gånger. Både privat och företagsmässigt. Deras mjukglass var makalöst god så den längtar man efter fortfarande. Popcorn maskinen var succe` för barnen. Sockervadden var super cool. Överkomligt bra priser. Det som är så bra är att det finns något för alla!
Bra hjälp och trevlig personal. Lite hjälp med hur man rullar ihop en 140 kg tung hoppborg hade varit trevligt.
Hyrde tält, bord och stolar till 50 års kalas. Allt fungerade perfekt. Bra service, montering och nedmontering av tält. Dekorering med ballonger m.m. fixades också och blev kanonfint. Hyrde även aktivitetsspel för femkamp. Bra att ha allt på samma ställe så slipper man tänka så mycket själv . Rekommenderas!
Jag anlitade Kalasborgen till min sons kalas och kan inte vara nöjdare med hela upplägget! Utmärkt bemötande och dessutom toppkvalité på både produkter och service. Kan varmt rekommendera dom till alla som vill sätta en guldkant på kalaset. Kommer definitivt att använda mig utav dom igen!
Till sommar festen hyrde vi hoppborg till barnen samt popcorn och slush maskin. Uppskattat av såväl barnen som de vuxna. Bra service med leverans och installation. Trevlig personal som instruerade hur allt funkade. Fint utbud och variation på hoppborgar och partyutrustning gör att vi kommer nyttja dem igen.
Bästa Kalasborgen- tack igen för allt fix och trix till vårt företagsevent- alla hade superkul och grymt fixat med allt från snacks till underhållning.
Festerna blir så mycket festligare, finns något för alla åldrar. Personalen är supertrevlig och tillmötesgående
Comment on this business

to add Kalasborgen map to your website;