facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kalk Kök & Bar

Address: Marknadsvägen 12, 387 72 Löttorp
Phone: +4648520080
City: Löttorp
Zip Code: 387 72



related searches: Lammet och Grisen, Kårehamn Öland, Halltorps Gästgiveri, Ölands Golfklubb
Similar places near
Kalk - Gourmetburgare & Nöje Kalk - Gourmetburgare & Nöje 16 meter Kalk Gourmetburgare & Nöje är en restaurang och nattklubb i Löttorp på norra Öland....
Reviews
Mysig restaurang med möjlighet att sitta både inne och ute. I vårt fall satt vi inne vilket var mysigt inrett och passade oss bra som var ett större sällskap. Maten var hamburgare vilket var det enda de hade på menyn var mycket bra gjorda och smakade mycket bra både dem med kött och de vegetariska. De va dyra men smakade ändå bra så det var värt det. Tyvärr fråntog de hutlösa priserna på drycken en stor del av upplevelsen, här har man verkligen tänkt helt fel och nästan provocerande när man läste menyn för både alkofritt / öl eller annat. Tänk om och gör rätt här, ni står ut rejält mot nivån mot andra minst lika bra restauranger. Väl värt ett besök men ta en vatten till. Vegetariska alternativ: Mycket goda och välgjorda.
Väldigt goda hamburgare, vårat sällskap åt både burgare på nöt, kyckling och vegetariskärtor och alla var mer än nöjda. Priset är lite i överkant, men inte mer än vad man kan förvänta sig. Personalen gav ett rörigt intryck, tog ett tag innan vi fick beställa och var många som sprang runt men ingen som kom till oss. Tror dock det beror på att de flesta var unga och oerfarna.
Jag kan verkligen rekommendera det här top ställe, utsökta maträtter, mycket serviceinriktad och en fin och varm atmosfär.Mat: 5/5
Vi åt lunch var mycket nöjda. Alla kräsna barn nöjda och även vi föräldrar. Prisvärt och riktigt gott. Trevligt och avslappnat. Bra vegetariskt käk.
Jag fick vitlökssmör till min "lufsa" istället för lingonsylt som jag inte gillar. Tack!
Fiskbergare Fiskwallenbergare med färskpotatis och sallad. Enormt gott. Supertrevlig personal. Dit åker jag gärna igen
Toppen! Jättegott och dem frågade till och med om man ville ha mer efter man åt upp om man inte var mätt. Tog lufsa och fläsk.
Trevlig restaurang med bra mat. Deras burgare är jättegoda med supergoda nyfriterade chips som tillbehör de har goda drinkar med eller utan alkohol.
Gjorde ett spontant och snabbt besök när vi åkte förbi. Fick en härligt god burgare och öns lokala öl var en höjdare. Bra service och trevlig personal.
En av de bästa restaurangerna vi var på vid vår vistelse på Öland. Mycket goda burgare som serveras med chips istället för pommes. Jag åt en med lök och ost samt la till för starkare dressing, och den var av mycket god styrka. Mycket trevlig personal som fick oss att känna oss rejält välkomna. Extra plus för väl tilltagen dryckeslista av alkoholfritt. Varmt rekommenderad!
Comment on this business

Directions to Kalk Kök & Bar with public transportation


Löttorp centrum 70 meters
101
531
532
533
Löttorp östra 230 meters
101
531

to add Kalk Kök & Bar map to your website;