facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kalles Bilskola i Örebro AB

Kalles Bilskola i Örebro AB

About

Vi på Kalles Bilskola har stor erfarenhet av utbildning, för Bil (B), och Motorcykel (A och A2).

Story

Är tiden mogen för dig att ta körkort?

Vi på Kalles Bilskola i Örebro har stor erfarenhet av utbildning, för Bil (B), Traktor, Motorcykel (A och A2).

Vi anpassar utbildningen efter Dina förutsättningar och önskemål. Du kan välja att ta körkort på manuellt eller automatiskt växlad bil.



"Är tiden mogen för dig att ta körkort? För att få börja övningsköra behöver du ha ett körkortstillstånd. Vi hjälper dig med detta, hälsodeklaration, syntest samt blanketter till handledare. Transportstyrelsen handlägger ärendet och det tar ungefär två veckor.När du har ditt körkortstillstånd får du börja övningsköra.För att få körkortet krävs det att du klarar teoriprovet på Vägverket. Här på Kalles Bilskola har vi teorikurs tre dagar samma vecka. Kursen återkommer ungefär en gång per månad."
Address: Engelbrektsgatan 74, 702 13 Örebro
Phone: 0196113625
City: Örebro
Zip Code: 702 13


Opening Hours

Monday: 15:30 - 18:00
Tuesday: 15:30 - 18:00
Wednesday: 15:30 - 18:00
Thursday: 15:30 - 18:00

Similar places near
Ottossons Trafikskola AB Ottossons Trafikskola AB 1 km Bra körskola, med professionell attityd. Rekommenderar starkt denna bilskola för alla...
Löwendahls Trafikskola Löwendahls Trafikskola 1 km Kompetent och duktig med en mångårig erfarenhet inom branschen, både på trafikverket ...
Örebro Trafikskola Örebro Trafikskola 1 km Detta är en bra körskola med duktiga lärare som kan sitt & bilarna känns bra att ...
Drivelife Drivelife 2 km Pär är en stjärna, artig grabb med mycket fina värderingar. Vill du ha en seriös lära...
Trafikcenter Trafikcenter 16 km Bra bana, duktiga instruktörer och det finns fika
Reviews
Jag rekommenderar Kalles Bilskola för dig som vill ta ditt körkort. Lärarna är engagerade, ambitiösa och har ett stort tålamod. Tack Malik för ditt tålamod och engagemang. Utan dig hade jag aldrig fått mitt körkort!
En skola som man verkligen kan rekommendera där det är ambiösa lärare som har tålamod och är pedagogiska och lär på det bästa och effektivaste sättet utifrån varje individ klarade min uppkörning på första försöket. Bästa trafiklärare Malik, tack för allt!
Jag har inget dåligt att säga om denna trafikskola, rekommenderar alla som bor i Örebro eller som har möjligheten att ta sig att ta sig till Örebro att köra med Kalles Bilskola. Grym service och väldigt pedagogiska körlärare. Jag körde med Malik som var grym på att lära ut och om jag ska rekommendera någon att ta körlektioner så gör det på Kalles Bilskola i Örebro.
Rekomenderar starkt Kalles Bilskola!! Jag lyckades ta mitt körkort inom elva lektioner, detta tack vare Maliks tålamod och lugn samt hans mycket pedagogiska sätt att lära ut!
Både Malik och Agneta är suveräna. Uppkörningen gick galant. Tack för all hjälp!
Den bästa trafikskolan i hela Örebro.
Comment on this business

to add Kalles Bilskola i Örebro AB map to your website;