facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kallinge Vårdcentral

Address: Gjutarevägen 3, 372 50 Kallinge
Phone: (0457) 73 17 90
City: Kallinge
Zip Code: 372 50


Reviews
Sätt ut rätt öppettider på 1177
Trevlig personal de flesta som jobbar där, kan vara problem med vissa läkare då kommunikationen inte alltid stämmer. Men rent överlag så är det en väldigt bra VC.
1/6-21 Tidig morgon när ni precis öppnat så ringer sambon in till er med svåra magsmärtor. Hon beskriver det som kraftiga smärtor i övre högra delen av magen. Samt att det har kommit och gått i perioder sedan förlossningen i ca 3 månaders tid. Varpå distriktssköterskan direkt går i linje med att det är "säkert" något muskulärt. Och visst, det låter rimligt för en person med ett medicinskt otränat öra. Och hon ordinerar direkt utan ett ynnest av välvilja att be henne komma in och ta lite prover ett besök hus sjukgymnast istället. Det blir alltså ett bokat besök en vecka framåt i tiden hos en sjukgymnast. Av en person som i det grövsta överskattar sin egna kompetens och i praktiskt taget " killgissat" sig fram en diagnos via telefon. Kvällen kommer och smärtorna går inte över så vi åker in till akuten efter samtal med 1177. Där blir vi kvar under kvällen till tidig morgon då sambon och dottern blir inlagda. Hon har alltså hela gallblåsan fylld med gallsten och stenar som sitter fast i gallgången, samt gulsot. Så det blir en operation. Givetvis hade inget av detta kunnat förhindras, men vad mitt okunniga och obildade medicinska kunskaper säger mig så finns det rätt mycket i en mage som kan gå fel. Att då en distriktssköterska sitter och rent av gissar i andra sidan telefonen en trött morgon är rent ut sagt alldeles för dåligt. Jag har alltid trott att man inom den medicinska världen förlitar sig helt på fakta, genom prover och kontroller. Du som tog samtalet denna morgon hoppas jag rannsakar dig själv, tar ett steg tillbaka och inte naivt tro att din kompetens är högre och bättre än vad den är. Genom att ställa en trolig diagnos via ett samtal och inte kontroller och prover du förhoppningsvis är tränad att göra så kan jag bara hoppas att du tar ditt jobb på större allvar nästa gång.
Fick inte ta någon vaccinspruta pga jag inte hade väntat 1 månad minst sedan jag hade covid?? Står ingenting om det. Tagit ledigt från jobb och bränsle för ingenting… sitter och hånskrattar
Konstiga tider som de har telefontid på. När man försöker ringa så får man alltid svar: Hej och välkommen till Kallinge vårdcentral, det är många som ringer oss just nu........." är det bara en som sitter vid receptionen och svarar eller !!!! Ingen service vare sig på centralen eller i telefon.
Tack för professionellt och vänligt bemötande och omhändertagande.
Telefontiderna fungerar inte får endast besked om att ringa senare eller imorgon
Mycket Bra bemötande känns rätt
Tveksam kvalité på en läkare. Har bytt Vårdcentral till Ronneby
Comment on this business

to add Kallinge Vårdcentral map to your website;