facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kallskänken Café & Catering

Address: Lilla Torg 8 , Höör 243 30, M, SE
Phone: +46 413 218 81
City: Höör
Zip Code: 243 30



related searches: Kallskänken menu, Gröna Stugan Kalmar, Blomlöfs Kalmar, Källaren Kronan
Similar places near
Reviews
"Smörgåstårta för över 600kr - utan fyllning tack." - Sa ingen någonsin. Jag behöver nog inte uttrycka hur besviken och arg man var när man fick bjuda kalaset på det här fiaskot.
Var på besök i Kalmar. Landade helt spontant här med familjen. Beställde pizza.. visste inte alls vad vi förväntade oss. När dem kom in samtidigt 9 pizzor. Jävlar vad gött. Äkta pizza med goa ”brända” kanter. Precis som det ska vara! Äkta god mat! Nästa besök i Kalmar blir lätt här igen.
Det tog köket en halvtimme att göra 4 pizzor. Knappast acceptabelt med tanke på det låga trycket restaurangen upplevde under vårt besök. Pizzorna är dock väldigt goda, och miljön är väldigt estetisk och fin. Därför 3/5.
En klockren pizzaupplevelse! Uppskattar verkligen blandningen mellan napolitansk finpizza möter svensk pizzatradition det finns även mer autentiska alternativ på menyn. Smörgåstårtepizzan bianco-style med räkor, dill och majonnäs var mycket god och "Biff & Bea" med långbakat högrev är den bästa pizzan jag testat i sin stil tänk lyxig Black & White. Rekommenderar varmt och ett självklart återbesök när jag kommer tillbaka till Kalmar.
Adressen Esplanaden 33 ligger mitt i inkörningsporten till Kalmar och när det begav sig i början av 1920 talet låg det en bil/traktor försäljare inhyst i denna byggnad. Man saluförde bilar av fabrikatet Ford och Fordsontraktorer och namnet på företaget var AB Kalmar Automobilimport. Fotografiet är från 1922.
Vad har hänt med era smörgåstårtor? Torra, knappt någon fyllning och enbart smak av rökt fisk. Nya receptet är verkligen ingen hit.
Kallskänken är välkända för sina smörgåstårtor men erbjuder även fräscha sallader, baguetter, härliga pizzor och lagad mat i restaurangen. Restaurangen har både nya stilrena lokaler och äldre mysiga lokaler som delas med det intilliggande hotellet. På sommaren arrangeras grill i trädgården. Väl värt ett besök både på lunchen och kvällen.
Fruktansvärt hård och bränd pizza som är milsvid från vad en modern bra pizza kan vara i Sverige idag. Blev så upprörd när jag fick den serverad att jag råkade spilla ut vinet.
Varit här 10 tals ggr alltid varit lyxpizza dags Men idag??? Vad hände??!:Sämsta pizza jag ätit, sega som snor, ny kock? Nej kommer inte köpa igen.
Köpte en smörgåstårta hos i fredags. Vi hittade inte mycket fyllning, endast lite smör eller majo med något grönt i. En stor besvikelse
Comment on this business

to add Kallskänken Café & Catering map to your website;