facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kalmar Öland Airport

Kalmar Öland Airport

About

Välkommen till vida världen och Kalmar Öland Airport på Facebook!
Vi jobbar för ett attraktivt flyglinjeutbud för vår region.

Story

Flygplatsen har mellan sex till åtta dagliga avgångar till Stockholm. Stockholm/Arlanda trafikeras av SAS och Stockholm/Bromma trafikeras av BRA. Charteravgångar från Kalmar inkluderar Gran Canaria, Kreta, Kroatien, Mallorca, Rhodos, Sardinien och Sicilien.

På flygplatsen finner du bl.a. parfym och taxfree, förvaringsboxar, hyrbilar, restaurang och turistinformation. Lokalbuss 402 trafikerar flygplatsen två till tre gånger i timmen. Se vår hemsida för mer information!



"Tillhör du dem som tycker det är skönt att påbörja och avsluta din resa i närheten av där du bor eller jobbar? Då är Kalmar Öland Airport ett självklart val för dig. Vi har runt 50 reguljära avgångar i veckan till Stockholm, varifrån du smidigt kan ta dig vidare till i princip hela världen. Vi har också en omfattande chartertrafik till Grekland, Italien, Cypern och Spanien.På en liten flygplats har man fördelen att känna igen många av sina passagerare. Men antingen vi ser dig varje morgon eller det är första gången du köper en kaffe, checkar in eller går igenom säkerhetskontrollen, så hoppas vi kunna ge dig det där lilla extra som gör att du känner dig hemma hos oss."
Address: Flygplatsvägen 32, 392 41 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-45 90 00
City: Kalmar
Zip Code: 392 41


Similar places near
Kalmar Airport Kalmar Airport 8 meter Trist liten flygplats.
Kalmar Airport Kalmar Airport 11 meter Trist liten flygplats.
Kalmar Airport Kalmar Airport 40 meter Trist liten flygplats.
Kalmar Airport Kalmar Airport 844 meter Trist liten flygplats.
ESMQ ESMQ 844 meter Historiens vingslag svävar över denna plats där stridsflygplanen J29 Tunnan, J32 Lans...
Ölanda Flygplats Ölanda Flygplats 86 km Trevligt ställen och vi blev väl bemötta. Ca. 30 min promenad till Borgholm. Finns cy...
Reviews
Historiens vingslag svävar över denna plats där stridsflygplanen J29 Tunnan, J32 Lansen och till sist J35 Draken tjänstgjort fram till nerläggningen 1980. En av Drakenplanen finns fortfarande kvar som ett monument över flygflottiljen F12.
Rätt så liten terminal. Blir problem att landa eller starta om vinden är för kraftig, och kommer från fel riktning.
Liten o smidig flygplats med trevlig personal
Är egentligen en ganska okej flygplats. Trevlig personal vid check-in och säkerhetskontrollen. Bra organiserad. Det som verkligen drar ned betyget är cafeterian och maten där. Jag har spenderat många kvällar här och behövt äta deras baguetter. Verkligen dålig kvalité.
Helt ok fast litet
Bästa flygplatsen i Kalmar län. Bra service trevlig hjälpsam personal. Lite för kort tid på parkeringen om man väntar på ank flyg.
Vi skulle åka på charter i en vecka och ställde på långtidsparkeringen. Vid infarten stod det 500 kr för en vecka och 650 kr för två. Väl hemma fick vi betala 600 kr. Oseriöst. Ändra priset eller skylta om. Bagagebandet är felkonstruerat med en för snäv vinkel. Väskorna kom lätt i rotation och en av dem rullade av på foten på en som väntade. En barnvagn hamnade också på golvet. Här finns rum för förbättringar.
Flygplatsen är för liten för de plan som flyger därifrån. Vi fick stå och köa utomhus för att komma IN på flygplatsen, det har jag aldrig varit med om förut. Likadant med deras "gater" alla är i samma rum, dom är för små för mängden folk som ska iväg.
Bra lunchrestaurang med trevlig personal. Maten var god och variationen stor. Rekommenderas
För mig som boende i centrala Kalmar är tillgängligheten till KalmarÖlandAirport i en kategori som måste betecknas som utmärkt. Oftast tar jag cykeln till flyget och då behöver jag lämna hemmet ca 40 minuter innan avgångstiden. För övrigt instämmer jag i ovanstående kommentar om att stället är rätt trist, men ack så funktionellt.
Comment on this business

to add Kalmar Öland Airport map to your website;