facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaminexperten

About

Släpp in elden i ditt hem!
Installera en av våra braskaminer i ditt hem och du kommer att kunna njuta av den unika stämningen som levande eld ger

Story

Bolagets verksamhet startade under 2001 i blygsam skala. En av grundarna sökte en prisvärd kamin till sitt eget hem. Han upplevde att kaminerna i Sverige var dyra och ej prisvärda. Därför började han jämföra med priser i utlandet och fann att det fanns goda möjligheter att importera till Sverige. Han tog hem en kamin till sig själv och ytterligare en till en kamrat. Några av hans vänner började fråga om han kunde ordna kaminer till dem också.

Importen tog fart och grundarens källare fylldes snart med kaminer till alla som önskade köpa. Snabbt växte bolaget ur källaren, och både en butikslokal och ett externt lager införskaffades. Snart kom förfrågningar från kunder om de också kunde börja sälja kaminerna i egna butiker på sina orter. Efter ett tag växte verksamheten till den omfattningen att ett aktiebolag bildades, som idag är Kaminexperten Sverige AB. Från att främst erbjudit kaminer i budgetklassen kan vi idag erbjuda produkter i de flesta smaker. Verksamheten fortsätter att utvecklas. Butiksnätet omfattar idag närmare 60 återförsäljare och förfrågningar från nya samarbetspartners, dyker ständigt upp.

Målet är att ge dig som kund ett komplett nät med handlare, som gör att du har ett rimligt avstånd till din Kaminexpertenbutik. Vi söker fortfarande återförsäljare på vissa platser runt om i Sverige. Har du en verksamhet som du vill komplettera med vårt koncept är du välkommen att kontakta Lars Holmer. Kaminerna köps direkt från de ledande tillverkarna i Europa och distribueras till våra butiker runt om i Sverige på ett kostnadseffektivt sätt. Målet är att ha små omkostnader, utan flotta lokaler och onödiga kostnader. Inköpen direkt från fabriken och minimalisering av alla kostnader gör att vi kan hålla bra priser, men ändå väldigt hög kvalité. Butikerna som säljer våra produkter är egna företagare och kan allt som behövs om kaminer och installationer. De har genomgått utbildning och denna följs regelbundet upp med nya utbildningar och kvalitetskontroller från huvudkontoret. Deras kompetens ger dig en trygghet oavsett om du ska installera själv och behöver rådgivning, eller vill ha en komplett installation utförd av din handlare.

Address: Sjöåkravägen 25, 56431 Bankeryd
Phone: 036-290 64 00
City: Bankeryd
Zip Code: 56431



related searches: Braskaminer, Braskamin, Eldabutiken, Gjutjärnskamin, Vedkamin, Täljstenskamin, Kamin insats, Braskamin installation
Similar places near
Brands Gateway Brands Gateway 1 km One of the best dropshipping platforms out there. Very exclusive and responsive and k...
Reviews
Bra service om du ska värma hemmet
Comment on this business

to add Kaminexperten map to your website;