facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kanalkiosken

Address: Barrsätragatan 36 , Sandviken 811 30, X, SE
Phone: +46 26 25 25 26
City: Sandviken
Zip Code: 811 30



related searches: Kanalkiosken restaurant, Kanalkiosken sandviken, Kanalkiosken menu, Högbo Brukshotell
Reviews
Mycket bra mat, speciellt pizzorna - de är riktigt goda! Servicen är lite svajig, ibland bra, ibland får man klara sig själv och gå till baren och säga till om det är något man önskar. Det verkar som de hade behövt en till servitris vissa kvällar. Luncherna är otroligt bra, speciellt om man tänker på att de kostar 10-20 kronor mer än en sunkig kebablunch.
Alla sallader på salladsbordet var väldigt oljiga, men goda smaker. Ingen extra kostnad för glutenfri pizza. Helt ok botten.
Pizzorna är okej, lite bättre än din average flottpizza men alldeles för dyrt! Och beställ inte bianco den är hemsk Mat: 2/5
God mat. Ny meny. Mycket trevligt mottagande.Mat: 4/5
Besviken! Betalade 330 kr för 2 st pizzor där pizzabotten var tunn och som knäckebröd. Lite fyllning. Spännande koncept men faller platt då tillagningen inte håller måttet & lever inte upp till priset.
Pizzorna här är lite dyrare ovh lite godareMat: 4/5
Trevlig atmosfär och personal. Alltid hög klass på maten.Mat: 5/5
Otroligt besviken på pizzan. Tunn botten som var hård som knäckebröd. Lite fyllning. Nästan ingen ost överhuvudtaget.
Mycket trevlig restaurang, mycket god mat och trevlig personal.Mat: 5/5
Väldigt god mat. Tyvärr dras betyget ner pga servicen som inte var speciellt bra under kvällen. Extremt lång väntetid på maten nästan 1,5h mellan varmrätt och förrätt. Hade ursäkten för väntetiden kommit under väntan och inte efter betald nota hade servicen känts bättre. Men tyvärr kände man sig inte sedd under kvällen.
Comment on this business

to add Kanalkiosken map to your website;