facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KanalKrogen i Sjötorp

KanalKrogen i Sjötorp

About

Kanalkrogen i Sjötorp
En restaurang med à la carte, dagens lunch, pizza och café med fullständiga rättigheter.k

Story

Kanalkrogen har, under namnet Kaffestugan, erbjudit förtäring av olika slag sedan början på 80-talet. Vi ligger precis vid gästhamnen.
Vi har restaurang med á la Carte och pizza samt café. Naturligtvis har vi fullständiga rättigheter och du kan ta dig något svalkande på vår stora uteservering och samtidigt njuta av atmosfären och båtlivet. På kvällen ser du solnedgången över Vänerns horisont.
Vi har även stugor för uthyrning, som ligger i direkt anslutning till restaurangen.



"Välkomna till Kanalkrogen!En sommarrestaurang belägen vid Göta Kanal i Sjötorp.Vi har öppet alla dagar hela sommaren med start Juni månad.Här serveras allt från fräscha sallader, räkmackor, pizza, burgare & mycket mer.Vi har fullständiga rättigheter!2/6- 13/8 öppet varje dag 12:00-sent.Hos oss kan du stanna! Vi har fem stycken stugor för uthyrning. Fyra bäddar, 800kr/natten. Precis vid vattnet & tillgång till Kanalbolagets servicehus.Evenemang & underhållning 202321/6 Fredrik Josefsson 19:00-1/7 Magnus Jönsson trubadur+music quiz 19:00-21:3014/7 Fredrik Josefsson 19:00-21/7 Magnus Jönsson trubadur+music quiz19:00-21:30"
Address: Stenbordsvägen 10, 540 66 Sjötorp
Phone: 050151444
City: Sjötorp
Zip Code: 540 66


Similar places near
Aqua Pizzeria Askevik Aqua Pizzeria Askevik 6 km Campare tyvärr inte här. Vi stannade till för bad å fika. Mysikt å lungt badställe ....
Reviews
Otroligt vackert ställe längs kanalen med små serveringar och butiker. Sjökrogen serverar utsökt mat och personalen är trevlig och tillmötesgående och atmosfären mysig och stämningsfull! Vi upplevde inga väntetider på maten. Rummen var funktionsdugliga. Ungefär vad man kan förvänta sig i en stuga. Dom hårda våningssängarna och avsaknad av diskbalja/diskmedel är det som drar ner betyget något. Detta medför att tidigare gäster slarvat med disken. Vi hade också oturen av att drabbas av en brandvarnare med låg batterinivå som dessutom satt för högt för att kunna monteras ned utan stege.
Vi var 10 pers 1 person fick vänta på sin pizza i 1h och 20min och då hade vi andra redan ätit upp. Och dem har ingen koll på vilket bord som beställt vad.
Jag bor i byn så ja har naturligtvis provat Maten på Kanalkrogen, den är BRA! och mättar Vem som helst.
Jag beställde en ryggbiff med kappa som kändes mer kokt än stekt tyvärr. För två dagar sedan åt vi en god ceasarsallad till lunch. Jag har dock svårt att förstå att minst 4 ögon släppte ut ryggbiffen till kund då det syntes tydligt att köttet inte var tillagat som det ska. Först kocken och efter det servitören.
Lite dyr öl men maten va riklig o god
Hade precis smakat på drinkar när maten kom. Inte fått beställa dryck till maten, ombedda att vänta. Maten otroligt god och vällagad. Föredrar dock fiskfilé utan ben. Service mycket god fram till man hämtat tallrikar. Här satt vi och väntade på att få beställa dessert... En krog att trots alla småfel rekommendera.
Stor besvikelse! Och aldrig igen. Vi var ett sällskap på 6pers, ex på missnöje: de som hade beställt rätter med pommes fick dem mjuka på utsidan och ej genomstekta igenom, "ryggbiffen" var en totalt oidentifierbar, sönderbankad, torrstekt köttdetalj, burgarna var inget att hurra för, salladen saknade ingredienser, maten överlag saknade kryddning, fiskrätten saknade sås, den ende som egentligen var nöjd var tonåringen som tog en pizza... Ingen i personalen talade svenska och knappt att det ens gick att kommunicera på engelska. Personalen var uppenbart stressade och vi observerade flera misstag de gjorde även hos andra sällskap och annat slarv, verkade ha dålig koll överlag och oprofessionellt arbetsutförande/organiserande sinsemellan. Fick leta upp personal för att kunna betala notan drygt 1300:-, då jag ville betala kontant hänvisades jag till baren. Han där förstod knappt vad jag ville och när det kom fram att jag ville betala kontant klarade han ej detta utan ville ha tag i vår servitör, denne servitör i sin tur uppgav djupa suckar och besvär över hur jag ville betala och efter en stund lyckades han få in beställning/betalning i kassan, men, när han skulle slutföra köpet och ge oss kvitto hade en annan servitör tagit terminalen han höll på med och han sprang då iväg för att få tillbaka den. Medan vi väntade kom en annan ur personalen och undrade om han kunde hjälpa oss, vi förklarade vad som hände, men det gick inte helt fram och detta skedde flera gånger med andra ur personalen medan vi väntade på "vår" servitör. Efter en stund undrade vi vad han tagit vägen, då stod han och tog upp beställningar av andra sällskap.. I och med att jag redan betalat och hela sällskapet ledsnat för länge sedan kände vi bara att vi ville därifrån och att lämna dricks var inte ens att tänka på. Riktigt trist upplevelse med tanke på fint ställe, och var som kunde ha varit något riktigt trevligt och ätvärt.
Idag bokat ett speciellt bord för att fira en 40-åring 4 tim innan, när vi kom bordet upptaget med andra gäster. Gästerna hann gå så vi fick det bordet men fick duka inget fint ordnat fick en flagga efter påpekade. Vi är där en del blev idag besvikna, dålig service när man tar med sig gäster.
Vi åt toast skagen som var bra. Kanalburgaren kom med ett helt lass pommes, som också var bra. Bra sting i aiolin men burgaren smakade ingenting. Vi tittade på varandra och skrattade för inget på burgaren smakade nått, det var som att käka frigolit. Jubileumsrätten med gös var helt ok, men, även den underkryddad. Dyr öl..75 spänn för en 33:a. Trevlig personal .
En väldigt trevlig restaurang med en personal som gör upplevelsen väldigt positiv med sitt glada bemötande. Vi åt pizza och ryggbiff och båda rätterna var mycket goda och vällagade. Efter tog vi årets Kanaldrink som påminde om en Pina colada och den var sommrig i smaken.
Comment on this business

to add KanalKrogen i Sjötorp map to your website;