facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kanalstugan Sjötorp

"Välkomna till Kanalkrogen!En sommarrestaurang belägen vid Göta Kanal i Sjötorp.Vi har öppet alla dagar hela sommaren med start Juni månad.Här serveras allt från fräscha sallader, räkmackor, pizza, burgare & mycket mer.Vi har fullständiga rättigheter!2/6- 13/8 öppet varje dag 12:00-sent.Hos oss kan du stanna! Vi har fem stycken stugor för uthyrning. Fyra bäddar, 800kr/natten. Precis vid vattnet & tillgång till Kanalbolagets servicehus.Evenemang & underhållning 202321/6 Fredrik Josefsson 19:00-1/7 Magnus Jönsson trubadur+music quiz 19:00-21:3014/7 Fredrik Josefsson 19:00-21/7 Magnus Jönsson trubadur+music quiz19:00-21:30"
Address: Båtmansvägen, Sjötorp
City: Sjötorp


Reviews
Otroligt vackert ställe längs kanalen med små serveringar och butiker. Sjökrogen serverar utsökt mat och personalen är trevlig och tillmötesgående och atmosfären mysig och stämningsfull! Vi upplevde inga väntetider på maten. Rummen var funktionsdugliga. Ungefär vad man kan förvänta sig i en stuga. Dom hårda våningssängarna och avsaknad av diskbalja/diskmedel är det som drar ner betyget något. Detta medför att tidigare gäster slarvat med disken. Vi hade också oturen av att drabbas av en brandvarnare med låg batterinivå som dessutom satt för högt för att kunna monteras ned utan stege.
Helt otroligt bra, boka en stuga och tänkte att det va en fin plats och bra restaurang! Tvärtom… det blev JÄTTE bra stuga och JÄTTE bra restaurang. Otroligt rymlig stuga, bättre än förväntat! Nära till allt! Maten var helt fantastisk samt service: Kommer absolut besöka igen. Rum: Större än förväntat, fyrbädds men ända bord o kök, väldigt rymligt Promenadmöjligheter: Det ligger precis vid vattnet, vad är mer promenad vänligt än det Mat och dryck: Professionell meny fin mat
Vi var 10 pers 1 person fick vänta på sin pizza i 1h och 20min och då hade vi andra redan ätit upp. Och dem har ingen koll på vilket bord som beställt vad.
Lyxig miljö och fin, väldigt serviceinriktad personal. Vi kände oss så väl omhändertagna. Fantastiskt god mat! Rekommenderar starkt.Rum: 5/5
Mysigt vid vattnet. Ok mat, tog lite tid men helt ok ändå.
Litet fint stopp på vägen. Riktigt god mat. Mat och dryck: Fantastisk räkmacka
Jag bor i byn så ja har naturligtvis provat Maten på Kanalkrogen, den är BRA! och mättar Vem som helst.
Jag beställde en ryggbiff med kappa som kändes mer kokt än stekt tyvärr. För två dagar sedan åt vi en god ceasarsallad till lunch. Jag har dock svårt att förstå att minst 4 ögon släppte ut ryggbiffen till kund då det syntes tydligt att köttet inte var tillagat som det ska. Först kocken och efter det servitören.
Lite dyr öl men maten va riklig o god
Hade precis smakat på drinkar när maten kom. Inte fått beställa dryck till maten, ombedda att vänta. Maten otroligt god och vällagad. Föredrar dock fiskfilé utan ben. Service mycket god fram till man hämtat tallrikar. Här satt vi och väntade på att få beställa dessert... En krog att trots alla småfel rekommendera.
Comment on this business

to add Kanalstugan Sjötorp map to your website;