facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kandyz Haninge

Kandyz Haninge

About

Välkommen till en av Stockholms största godis och glass butik. Vi har över 850 sorters godis samt mängder med glass i alla varianter.



"Med över 850 olika sorter i lådorna så har vi Hainges största utbud av superfärskt lösgodis. I butiken finns även ett stort utbud av snacks och olika typer av drycker."
Address: Vendelsömalmsvägen 98, 136 69 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 087760080
City: Vendelsö
Zip Code: 136 69


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Kandyz lösgodis pris, Kandyz Pris, Kandyz öppettider, Kandyz Lidingö, Kandyz lidingö öppettider, Godisbutik Stockholm, Kandyz Västerås, Kandyz Segeltorp
Similar places near
RFB - Rätt Från Början AB RFB - Rätt Från Början AB 0 meter RFB är din kompletta leverantör av infästningar & maskiner för byggbranschen. Vi jobb...
Hemköp Vendelsö Hemköp Vendelsö 1 km Deras personal är lite läskiga men jag skulle inte heller orkat le och vara glad varj...
Pryotoma Pryotoma 3 km Jättebra kommunikation. supersnabb svar på Pm and leverans. Bra priser!
Greentek Greentek 4 km På Greenteks hemsida kan du hitta smakfull senap marinader och mycket mer.
Sencoach4u Sencoach4u 390 km sencoach4u c'est: -Un outil pédagogique, d’échange entre collègues coach sportifs dan...
Reviews
Stort sortiment av lösgodis. God mjukglass och kulglass samt trevliga tjejer och killar som jobbar där.
Fantastiskt personal, får alltid bra service av den blonda långa killen. Men det gör alltid ont att se vad man betalar får godsakerna
Imponerande sortiment. Jag köpte bara likörgodis, av vilka hälften var utan likör.
Stort utbud av godis men även ett brett utbud på udda Pringles smaker.
Mycket bra utbud av godis. Men med populärt ställe kommer också folket. Ruggigt trångt vissa dagar. Mer parkeringsplatser vore på sin plats.
Superbra utbud av glass, godis, chips, läsk och roliga erbjudanden. Handlar inte här så ofta men blir alltid imponerad. Ett mycket litet minus för vissa ur personalen som kanske kunde varit lite...kundvänligare.
Otroligt mycket godis! Har allt förutom toxic waste, vilket jag hade velat se, men 750 typer av lösgodis är fantastiskt! 5 utav 5.
Väldigt bra godisbutik med ett stort utbud som passar alla smaker och där godiset alltid upplevs som väldigt färskt. Jag uppskattar även att utbudet byts ut mellan varven, även fast det kan innebära att ens favorit försvinner. Lokalerna är fräscha, ungdomarna som arbetar där är trevliga, och butiken sväljer väldigt mycket folk. Topp!
Stort, mycket att välja på och bra pris på godis. Läsk och motsvarande var sjukt dyrt! Bra parkering utanför. Kul att man får välja mellan olika påsar och hinkar till sitt godis.
En väldigt rörig butik med pallar av leveranser och tomma kartonger även utdragningsbara lådor som stod öppna. Man tvingades att gå omvägar. Det var tur att man i te gjorde sig illa. Musiken var alldeles för högt och golven väldigt smutsiga. Det bör vara rent då man har försäljning av glass och godis. Spritpumpen vid entrén är oftast helt tom eller intorkad.
Comment on this business

to add Kandyz Haninge map to your website;