facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kanotleasing

Kanotleasing

About

Välkomna till Kanotleasing! Vi finns i Oshult Markaryd, Södra Småland. Hos oss hyr du kanot för några timmar eller en vecka för en tur på Loksjön & Lagan



"SV:Funderar du på en kanottur på Lagaleden i södra Sverige? På Smallland Canoes hjälper vi till att arrangera kanotturer på Lagaleden mellan Bolmen och Kattegatt maila oss om du vill boka eller har frågor angående kanotturer på Lagan.DK:Går i og overvejer en kanotur på Lagaleden i det sydlige Sverige ? Hos Smallland Canoes hjælper vi med at arrangere kanoture på Lagaleden mellem Bolmen og Kattegat. email os hvis i vil booke eller har spørgsmål vedrørend kanoture på LaganENG:Are you considering a canoe trip on the Lagaleden in southern Sweden? At Smallland Canoes we help arrange canoe trips on the Lagaleden between Bolmen and Kattegat. email us if you want to book your canoe trip or if you have any questions regarding canoe trips on Lagan"
Address: Oshult 3018, 28591 Markaryd
Phone: 0046705871137
City: Markaryd
Zip Code: 28591


Reviews
Hjälpsamma och trevliga. Tillmötesgående och bra utrustning!
Bra sms-kontakt. Smidigt läge och bra vatten
Bra service av trevlig personal. Lätta aluminiumkanoter.
Mycket trevlig säljare, rekommenderas varmt. Ägaren är mycket rolig och vänlig. Sjön är perfekt för en dagsutflykt med kanot. Vägförslagen är mycket trevliga och att paddla genom biten mellan de två sjöarna är fantastiskt. Eftersom sjön inte är för stor kan du inte gå vilse. Dessutom kan du också gå runt sjön på olika rutter väldigt fint.
Vilken vacker plats och en så trevlig kille. Vi letar efter en kort resa 3 timmar och tycker att Sammy är en supercool kille. Tack så mycket för din tid och denna fantastiska eftermiddag vid sjön. Det blåste lite men vi hade så kul. Önskar dig allt det bästa. Hoppas vi ses igen. Hälsningar Marco och Co. ;-
Vi letade länge efter en kanotuthyrning och letandet var värt det. För ett otroligt rimligt pris betalade vi 200 kr för 2 personer och 3 timmars bilfärd och det var det värt! Oerhört vacker sjö och stort plus att du får se de möjliga vägarna och du får en karta. Ägaren är supervänlig och har mycket hjärta. Högt rekommenderad! Vi kommer säkert tillbaka.
Min man och jag hade en fantastisk tid på Smallland Canoes. Först hade vi bokat en rundtur på 5 timmar, men eftersom vi gillade den så mycket utökade vi den till en dag inklusive en övernattning. Allt var väldigt flexibelt och möjligt utan extra kostnad Lederna är vackra sländor, näckrosor, rådjur, ankor, vatten så långt ögat når och du kan vila på flera badplatser. Ett riktigt äventyr! Jag rekommenderar starkt Smallland Canoes och hoppas att åka igen!
Vi gjorde en fem timmar lång kanottur idag och det var perfekt: Sammy är supertrevlig och hjälpsam, utrustningen var i toppform, priset var bra och rutten var vacker. Vi kan rekommendera det till hundra procent. Som vi har lärt oss, planerar Sammy också individuella turer, även flerdagars, om det behövs.
Comment on this business

to add Kanotleasing map to your website;